maanantai 31. lokakuuta 2016

I love me -messut pienellä kynnyksellä

Kirjoittanut Mulan

Blogiin kirjoittaminen on ollut viime aikoina ylivoimaisen vaikeaa. Ei siksi, etten olisi halunnut, vaan oikeastaan siksi, että syksy on väsyttänyt minua valtavasti. En ollut edes varma, olisinko jaksanut mennä I love me -messuille, mistä viimeistään tajusin olevani melko uupunut. Kävin siellä, mutta en viihtynyt kovin pitkiä aikoja. Onneksi ehdin tehdä hyviä löytöjä.

Koska yritän kirjoittaa tätä postausta mahdollisimman pienellä kynnyksellä, joudun nyt pahoittelemaan kuvien huonosta laadusta. Tää teksti jää kokonaan julkaisematta, jos alan muokkaamaan kuvia saatika ottamaan uusia.


Kosmetiikkaa tuli ostettua messuilta suhteellisen vähän, mutta rahaa meni silti yllin kyllin.


Suurimmat menoeräni olivat uudet kengät ja kahdet urheilurintaliivit. Pelkästään näihin ostoksiin sain kulutettua jo 200 euroa!


Ostin itselleni suomalaisen Feelmaxin paljasjalkavaelluskengät, uusinta mallia Kuuva. Feelmax on ollut minulle brändinä tuttu jo monen monta vuotta ja olen omistanutkin firmalta yhdet tossut. Toisin kuin ostamani tossut, näitä voi käyttää myös asfaltilla ja ne kestävät vettä. Tarkoitukseni olisi käyttää näitä syksystä alkukevääseen asti. Tosi kevyet ja ihanan ohut pohja.


Olen alkanut liikkumaan nyt hieman enemmän, joten kunnon urheiluritsikoille on kysyntää. Nämä yksilöt maksoivat 35 euroa/kpl ja olivat poistoerää. Normaalisti näitä myydään 60 eurosta eteenpäin. Mustan väristä mallia minulla olikin kotona, joten tiesin näiden olevan laadukkaat ja hyvät, joten ostin kahdet sen perusteella. Ne ovat olleet jo molemmat käytössä messujen jälkeen. :)

Cocovin pisteeltä ostin terveellisempää herkkua: sekoitus raakasuklaalla päällystettyjä cashewpähkinöitä, inka- ja mulperimarjoja. Ovat tosi hyviä. :P


Täydensin raakasuklaavarastojani myös TwistBen pisteen puolelta ja ostin kolme Goodion suklaalevytä kympillä. Kuva ei suostunut jostain syystä kääntymään oikein päin, joten jätin sen sitten noin päin. Anteeksi laiskuuteni.

TwistBen kojun söpöt kuppikakkusaippuat. <3


Ihohoitola Lupauksen Tarja auttoi minua messuilla tekemäät törkeän hyvät löydöt Providalta. Sain sekä yövoiteen että naamion 5 euron kappalehintaan, mikä on aivan pilkkahinta kyseisistä tuotteista (30-40 e)! Samalla otin samalta merkiltä avokadokäsivoiteen.

Kotipuolesta toivottiin suihkugeeliä, joten käytin Santen tarjousta, jolla sai kaksi 9 euron hintaan. Yllä näkyvä NYR:n After Dinner Tea on ollut tosi hyvä, juon sitä para aikaa, kun kirjoitan tätä postausta. Maistuu siltä, että se sopii juuri nyt tähän elämäntilanteeseen minulle parahisti.

Puhdistamon kahvila puolella myytiin törkeän hyvää raakakakkua. Parhain maistamani raakakakku tähän mennessä! <3 Maku taisi olla suklaa-laku-vadelma. Loved it.


Yosalta sai sunnuntaina kaksi kylmälaukkua, jotka sisälsivät 4 kauravälipalaa/laukku kuudella eurolla. Greek style kaurajogurtti maistuu samanaikaa hyvältä, mutta loppumaku on hieman häiriintynyt. En tiedä, tulenko jatkossa ostamaan sitä. Ehkä? Koostumus oli nimittäin mukavan kermainen ja sen kautta suutuntuma tosi hyvä.


Kosmetiikan tarjouksista hyödynsin Providan lisäksi Iroisien BB:n, joka irtosi 20 eurolla (norm. 32 €), Born to Bion Monoi -kuivaöljy 2 eurolla (!) ja Essen Cream Mask, joka myytiin lähes puoleen hintaan vanhan pakkauksen takia.


Invisibobble Nanon ostaja sai messuilla myös ilmaisen kampauksen. Jopa minun lyhyille hiuksille saatiin edes jonkinlainen letti aikaiseksi, vaikka vaikeutin letittäjän työtä kun en halunnut lakkaa enkä kuivashampoota hiuksiin. O:)

Kokonaisuudessaan tykkäsin messuista, mutta toisaalta ne tuntuivat minulle jo vähän liian isoilta. Ihan liikaa nähtävää ja ihan liikaa ihmisiä. En ymmärrä, miten selvisin niistä viime vuonna, tämä syksy tarvitsi todellisia ponnistuksia, että jaksoin edes lähteä.

Harmittaa toden teolla, etten ole kirjoittanut tänne viime aikoina. Olisi niin paljon kuulumisia, mitä mielelläni jakaisin teidän kanssanne. :) Jospa seuraan siskoni esimerkkiä ja yritän pienentää kirjoittamisen kynnystä. Vai mieltä olette -luetteko mieluusti myös sellaisia ei-niin-paljon-panostettu-postauksia kuin ei postauksia ollenkaan?

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinulle! Ole armollinen itsellesi ja ota aikaa, jos sitä tarvitset. Aina niitä lukijoita on, kun jaksat kirjoitella.

    P.S. Kivoja löytöjä messuilta!

    VastaaPoista
  2. Tää syksy on kyllä super rankka.
    Mutta hei, kaikki postaukset kyllä kelpaa! ^_^

    VastaaPoista