lauantai 7. tammikuuta 2017

Ensikosketus Organic Shopiin

Kirjoittanut Mulan (vieressä kommentteja huuteleva Pocahontas)

Äitini Pocahontas tuli kylään ja vietimme yhden päivän shoppailemalla. Puheeksi tuli uusi erittäin edullinen luonnonkosmetiikkamerkki Organic Shop. Olin ostanut viime viikolla edellä mainitun sarjan suihkugeelin Sokokselta ja hehkutin äidille sen naurettavan pientä hintaa: 3,90 €. No, äitihän halusi myös päästä ostamaan näitä tuotteita. Näitä hänen haaviinsa tuli:


Tässä melkein kaikki tuotteet. Kuvasta puuttuu käsisaippua, jota olemme vain nuuskutelleet (tuoksuna persikka ja ruusu oli tosi huumaava yhdistelmä. :)

Korkkasimme ensimmäisenä ylang-ylang & burity -käsivoiteen. Voiteessa on makeahko ylang-ylangin tuoksu, joka haihtuu pikkuhiljaa hillitymmäksi. Käsivoide imeytyy melko nopeasti ja jättää ihon pitkäksi aikaa kosteutetuksi ja kädet tuntuvat pehmeiltä. Tämä sopii erinomaisesti päiväkäyttöön.

Kävimme loppiaisena sukuloimassa ja Pocahontas otti mukaansa kyseisen voiteen rutikuivien käsiensä takia. Hän ei muistanut lisätä käsivoidetta koko vierailun aikana (yli kuusi tuntia). Tämä kertokoon jo jotain voiteen tehokkuudesta. Huomasimme molemmat, että tuote on myös riittoisaa -pieni määrää riittää kosteuttamaan kädet. Pocahontas alkoi pohtimaan ääneen: "Jos tämä käsivoide toimii näin hyvin, niin miksi vaihtaisin enää muuhun?" Hintaa tuolla 75 millin ryökäleellä oli hulppeat 3,50 euroa. (Sokoksella)

Meillä oli torstaina saunavuoro, ja päätimme äidin kanssa ottaa suihkutuotteet heti ensikokeiluun. Suihkugeelinä meillä oli Energy shower gel, jossa on tuoksuna mandariini ja mango. Tuoksu oli miellyttävän hillitty. Eli ei pistänyt nenään tai jäänyt haisemaan iholle pidemmäksi aikaa.


Pocis valitsi tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen monista eri shampoo- ja hoitoainevaihtoehdoista. Kylppärissä huomasin heti, miten epäkäytännölliset pyörrekorkit olivat. Huomasin, että etenkin hoitoainetta oli vaikeaa saada pullosta. Todella edullinen hinta (3,90 €/kpl) antaa kuitenkin onneksi paljon anteeksi. Viitseliäämpi käyttäjä voisi toki vaihtaa pullon sisällön vaikka pumppopulloon.

Tuoksu shampoossa ja hoitoainessa oli meidän molempien mielestä mieto, eikä se jäänyt hiuksiin. Molemmat tuoksuivat hieman yrttimäisiltä, mutta kivalla tavalla ilman pistävää tuoksua.

Hiukset pesun jälkeen

Pocahontas: "Aamulla kun katsoin peiliin, huomasin ajattelevani, että hiukseni näyttävät yllättävän hyvältä edellisillan pesun jälkeen. Vasta sen jälkeen muistin käyttäneeni uutta shampoota ja hoitoainetta."

Mulan: Harjasin illalla hiukset ja olin yllättynyt: tuuheuttava shampoo oli tehnyt hiuksistani tuuheat! (No ei oikeesti, mutta ainakin ilmavammat, mikä luo illuusion tuuheudesta.) Hiukset näyttivät melkein samalta kuin kampaajakäynnin jälkeen: hyviltä ja ryhdikkäiltä. (Pocis tämän kuultuaan: "Ehdottomasti, sama mulla!")

Ensimmäinen kokeilu vakuutti meidät molemmat, ja Organic Shopin shampoon ja hoitoaineen uskomaton hinta-laatusuhde yllätti meidät. Pocis vertasi näitä kalliisiin kampaajotuotteisiin, joista monet ovat olleet huonompia kuin nämä hiustuotteet. Eli halvallakin voi saada hyvää. :)

Olemme tosi iloisia Pociksen kanssa, että nyt luonnonkosmetiikka näillä hinnoilla on yhä useamman ulottuvilla ilman, että laadusta tarvitsee tinkiä.3 kommenttia:

  1. Tää merkki kyllä kiinnostaa aina vaan enemmän ja enemmän mua...

    VastaaPoista
  2. Käsivoidetta pitää ostaa ensi kerralla, kun käyn Sokoksella. Vartalokuorinnat ovat myös ihanana tehokkaita :)

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoinen tuttavuus tosiaan. :)

    VastaaPoista