maanantai 2. toukokuuta 2016

Starlight Blogger Award: Näin ajattelen

Kirjoittanut Mulan

Marraskuussa Juille’sin Linda haastoi blogimme vastaamaan kolmeen kiperään kysymykseen. Isoista kysymyksistä huolimatta vastaukset jäivät minulla jostain syystä hyvin ytimekkäiksi, mikä ei ole itselleni ollenkaan tyypillistä! Näköjään itsensäkin voi yllättää aina silloin tällöin. :D


Haaste on saanut ymmärtääkseni alkuunsa siitä, ettei blogimaailmassa enää myönnetä samalla tavalla tunnustusta ja arvomerkkejä toisille bloggareille kuten vielä muutama vuosi sitten. Haastekulttuuri blogeissa on nykyään jäänyt vähemmälle ja tällä tavalla sitä olisi (ilmeisesti) tarkoitus herätellä takaisin.


Tunnen itseni ja blogimme hyvin otetuksi, kun saimme lyhyen ajan sisällä kaksi haastetta. Kiitos Linda ja Susanna! :)  Nyt näiden muutaman kuukauden jälkeen minusta näyttää siltä, että haasteet ovat tehneet jonkin sortin come-backin eli tämä "haastekampanja" on tuntunut toimivan. Olen myös innostunut suunnittelemaan oman haasteen, siitä kirjoitan teille toivottavasti piakoin. :)


Mutta nyt haasteeseen! Näin minä ajattelen:
Mistä olet kiitollinen juuri nyt?


Olen oikeastaan aika kiitollinen tästä blogihaasteesta! Tuntuu niin hyvältä, että joku lukee mun (okei, meidän) blogia. :) Kiva tulla huomatuksi, kyllä se vain mieltä lämmittää.


Ja jos mietin vielä enemmän aihetta, niin ehkä siitä, että minusta oikeasti tuntuu, että olen mennyt eteenpäin elämässä. Se, että minä voin vaikuttaa vääristyineisiin uskomuksiini ja ajatuksiini. Minä itse, itseni kanssa työskentelemällä, voin vaikuttaa elämäni laatuun. Ja sen laatu on parantunut! Aika hurjaa.
Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi jos pystyisit?


Haluaisin oppimaan päästämään irti tunnelukoistani ja elämääni vaikeuttavista ajatuksistani ja ajatuskehistäni. Toisaalta tiedän, että teen sitä muutosta koko ajan parhaillaan. Se on tulossa (ja on jo osittain tullut). Mutta jos sen saisi muuttaa heti, niin olisi tosi kiva. Työn tekeminen on niin työlästä. Menneisyyden jossitteluun en edes halua lähteä, sillä nykyhetki on ainut asia, jota voin (valitettavasti) muuttaa.

Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?


 • Määritellä omat arvonsa ja pyrkiä niitä kohti koko ajan parhaansa mukaan.
 • Tuntea itsensä ja tuntea itsensä vapaaksi.
 • Rakastaa ja tulla rakastetuksi. Oppia rakastamaan itseään ja muita.
Keiden vastaukset samoihin kysymyksiin haluaisit kuulla? Annan tunnustusta ja haastan seuraavat (olivatpa he jos saaneet tämän haasteen tai eivät):


Take a breath: Susanna, sä varmaan osaat kirjoittaa tästä. Ajattelin heti sua, kun saimme tän haasteen! :)


Elina K: Kirjoitat myös herkemmistä ja henkilökohtaisistakin aiheista blogissa, joten tämä varmasti sopii sinulle.

Inspiration: Haluaisin lukea Viltsu Mari sun vastauksia näihin, jos tämä haaste ei ole ehtinyt sinulle asti.Herättikö tämä postaus tunteita?

6 kommenttia:

 1. Kiitos Mulan! Otan haasteen vastaan ja kirjoitan tuonnempana Inspikseen vastaukset. :) On muuten ihan totta, että haaste-kulttuuri on muuttunut parissa vuodessa. Minulle tämä on kunnia-asia, joten arvostan sitä, että valitsit minut tähän mukaan. Kiva oli lukea myös sinun vastauksesi. Olet viisas nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan mielenkiinnolla, millaisen postauksen teet. :) Mukava, että haaste ilahdutti! (Se se oli tarkoituskin.)

   Ja kiitos, ihan tässä punastuu. :D

   Poista
 2. Kiitos, tämä onkin tosi kiva haaste vähän syvällisemmistä aiheista! :) Olen otettu, että tulin mieleesi heti haasteen saatuasi <3 Yritän toteuttaa mahdollisimman pian! Odotan myös mielenkiinnolla, millaista haastetta olet itse kehitellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään, että tällaisiakin haasteita on liikkeellä. Täytyy sanoa, etten edes voinut OLLA ajattelematta sinua, kun mietin, kenet tähän haastan. :) Ja ei mitään kiirettä toteutuspuolen kanssa, itselläkin meni se puoli vuotta tähän hommaan. :'D

   Oma haaste toivottavasti tulee ensi viikolla, siihen ainakin pyrin. Siinäkin on ainakin jollakin tasolla vähän "syvällisempää" teemaa. Ainakin tietyllä tasolla, koska voin paljastaa sen verran, että teeemana ovat unelmat. ;)

   Poista
 3. Kauniisti kirjoitettu <3 Tartun tähän heti kun ehdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Ei hoppua/paineita asian kanssa. Mullakin otti ihan hyvin aikansa nimittäin toteuttaa tämä. :D

   Poista