lauantai 30. tammikuuta 2016

Piikkisikaprinsessa

Kirjoittanut Pocahontas

Kävin ensi kertaa elämässäni prinsessahoidossa. Toivottavasti ei ollut kerta viimeinen. Ihastuin kertakaikkisesti tähän ihanaan, uuteen muotivillitykseen

Noh, uuteen ja uuteen - miten sen nyt ottaa. Ihastuttavan hoitajani, Aulin, mukaan hoito on kiinalainen, oikeille prinsessoille suunnattu, yli 4000 vuotta vanha keksintö, joten uudesta muotivillityksestä puhuminen lienee lievää liioittelua. Mutta jos ottaa huomioon, että maailmankaikkeus on syntynyt joskus---- okei, ei mennä nyt siihen. Hoito on joka tapauksessa minulle uusi ja esittelemisen arvoinen piikkeineen kaikkineen. Sen pauloissa ovat kuulemma mm. sellaiset tähdet kuin Madonna, Sandra Pullock ja Gwyneth Paltrow. Olen siis kovassa seurassa, mutta tähti se on pienikin tähti.


 
Löysin Aulin ja Green Therapyn sattumalta, kuten niin monet kivat tai vähemmän kivat jutut elämäni varrella. Olin viemässä arkisesti roskia kirkkaan punaisin huulin, koska pilvinen päivä otti kupoliin. Kaipasin todella hiukan piristystä. Eräs nainen oli pysäköinyt autonsa juuri ennen roskanheittohetkeä aidan toiselle puolen ja äityi ihailemaan ääneen punavalintaani. Siitäpä sitten lähti juttu luistamaan ja päätyi Auliin ja hänen hoitoihinsa. Sain vinkin ja tartuin siihen.

Prinsessahoito on lyhyesti sanottuna kosmettista akupunktiota. Siitä kerrotaan mm. seuraavaa:

"Kokonaisvaltainen itämainen kauneushoito sisältää klassisen prinsessahoidon eli kiinalaisen kasvojenkohotuksen akupunktioneuloilla, ryppyjen kevyen neulavasaroinnin sekä rentouttavan energiahoidon kasvoille.
Kasvoakupunktio hidastaa kasvojen ikääntymistä ja vähentää ryppyjä, parantamalla kasvojen ihon kollageeni- ja elastiinituotantoa ja edistämällä kasvojen neste-, veren- ja energiankiertoa. Se silottaa ihoa ja kohottaa piirteitä, parantamalla kohottavien kasvolihasten jäntevyyttä ja rentouttamalla juonteita aiheuttavia kasvolihaksia.
Kasvoakupunktio kirkastaa silmiä ja vähentää silmien turvotusta. Se kirkastaa ihoa, rauhoittaa ihoärsytystä ja aknea. Kasvoakupunktio lievittää myös purentahäiriöiden oireita ja rentouttaa niskahartiaseudun lihaksia."

Ensinnäkään neulat eivät sattuneet vähääkään. Tunsin vain pienen pieniä nipistyksiä siellä täällä kehossani, mitä arvostan, vaikken mikään piikkikammoinen olekaan. Tai olin joskus, mutta säännöllinen verenluovutus on vienyt moisen kiusan muassaan. Suosittelen (ja SPR kiittää). Siksi toisekseen Auli itse herkkiksenä on valinnut käyttöönsä ohuen ohuet neulat, jotka ovat hyvin asiakasystävällisiä.

Aulin hoitofilosofia on erittäin kokonaisvaltainen. Hän käyttää monipuolisesti laajaa tietotaitoaan, ja ainakin minulle tällainen hoitotapa sopii mainiosti. Neuloja sain siis muuhunkin tarkoitukseen kuin hipiäni kohentamiseen. Auli on mm.elämäntaidon valmentaja ja opettaja, mistä prinsessahoitoon tullutkin saa eväitä mukaansa. Ei hullumpi paketti sen ohella, että hoito itsessään on miellyttävä ja vahvasti rentouttava.

Sain Aulilta matkaani - hyvän olon ja mielen ohella - kympin alennussetelin, jonka joku onnellinen saa helmikuun loppuun mennessä käyttää. Belle oli se onnellinen, ja jonoa pukkaa perään, jos se uhkaa jäädä käyttämättä. Setelissä on toinenkin hyvä puoli - sen kääntöpuoli. Siellä on nimeni, ja  kun seteli on oikeaoppisesti käytetty, saan itsekin seuraavasta hoitokerrasta saman alennuksen.

Prinsessahoito on 15 euron alennuksessa helmikuun loppuun saakka sekin (ensikertalaiselle). Hyvin siis ehditte kuninkaalliseen hoitoon oululaiset ja muut Oulussa pyörähtelevät. Ei muuta kuin ihanata joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti