perjantai 19. helmikuuta 2016

Nätit huulet -helposti

Kirjoittanut Mulan.

Mitä vaaditaan kauniisiin huuliin? Olen huomannut saavani kahdella tuotteella ihanan tuloksen.


Nimittäin huultenrajauskynällä ja huulikiillolla.


Näin kalpeat huuleni ovat aamuisin kirkasta valoa vasten. Väritetäänpä ne huultenrajauskynällä.


Benocosin Lipliner sävyssä Pink.


Ei paha. Mutta mitä jos haluan niistä vielä näyttävämmät? Katsotaan, mitä huulikiilto saa aikaiseksi tähän päälle.


Laveran Glossy Lips sävyssä Delicoius Peach.


Yeah, now we're talking! Tämä on mielestäni nopea ja helppo tapa piristää meikkiä ja saada näyttävyyttä huuliin, olematta kuitenkaan liian överit. Benecosin kynällä on vaivatonta värittää huulet ja sävy on musta tosi nätti, mutta mielestäni ei liian huomiota herättävä.

Keksin kokeilla tätä yhdistelmää, kun huomasin Laveran huulikiillon Delicious Peachin olevan makuuni ehkä turhankin "neutraali". Näytti melkein siltä kuin ei olisi mitään huulille laittanutkaan. Mukavaa kiiltoa siitä tuotteen nimensä puolesta tuli, mutta olisin ehkä toivonut enemmän säväyttävämpää sävyä. Benecosin huultenrajauskynä ratkaisi tämän ongelman. Huulikiilto pääsi heti oikeuksiinsa kynän ansiosta. Ja nyt kiiltoni on monikäyttöisempi: joskus voin laittaa sitä kevyen arkimeikin kanssa sellaisenaan ja silloin kun haluan vähän panostaa, väritän alle huultenrajauskynää. Simple as that.


Ja hyviin uutisiin: Nämä ovat edullisemman budjetin luonnonkosmetiikkaa. Laveran huulikiilto kustantaa n. 15 euroa ja Benecosin huultenrajauskynän saa päälle viidellä eurolla. Eli nämä kaksi tuotetta irtoavat 20 eurolla. Myönnän, että voisin maksaa huulikiillosta vähän vähemmänkin, mutta superedullinen rajauskynä kompesoi tässä asiassa. Eikä lopputuloksessa ole valittamista.

Tykkään myös kovasti siitä, että Laveran (ja ilmeisesti muutenkin luonnonkosmetiikan) huulikiillosta ei jää tahmaisuuden tunnetta huulille. Tämä toki vaikuttaa värin huulilla pysyvyyteen, joka toki on heikompi kuin synteettisellä versiolla. Olin kuitenkin yllättynyt, kun kävin syömässä ja annoin kumppanin poskelle tämän jälkeen pusun, jäi hänen poskeensa siitä jälki. Eli vielä oli ruokailun jälkeen väriä oli jäänyt ihan mukavasti huulille. :) Toisin sanoen, minulle ihan riittävä kesto huulilla.10 kommenttia:

 1. No on kyllä todella kauni lopputulos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen kyllä samaa mieltä. :) Kelpasi mennä julkisiin tiloihin noilla huulilla huoletta.

   Poista
 2. Tosi kaunis huulimeikki ja ihanan karkkimaiset kuvat <3 Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis lopputulos ja ihanat kuvat!Laveran huulikiiltoja en ole testannutkaan, vielä. :) Se tahmaisuus, minkä jotkut huulikiillot jättää on todella epämiellyttävää! Tuntuu, kuin ilmasta tarrautuisi huuliin vähintään joka ikinen pölyhiukkanen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lopputulos ja kuvat ovat myös omaan mieleeni. :) Mä vihaan kans sitä tahmaisuutta, siitä jää inhottava tunne huuliin. Allekirjoitan tuon pölyhiukkaset tarttuu mun huuliin -jutun. :D

   Poista
 4. Mä oon enemmän punatyttöjä, mutta seuraavasta tilistä voisi noita kyniä kyllä hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kun olen vasta viime aikoina ylipäänsä oppinut huulipunien käyttöön, en ole vielä valmis avartamaan maailmaani, mutta kivan näköistä jälkeähän tuolla kynä+huulikiilto -kombolla saa. Ainut että mä en oikein tykkää huulikiiltojen tahmeudesta. Huulipunissa olen oppinut tykkäämään juuri siitä, että tuntua huulilla on hyvin vähän.

   Poista
  2. Suosittelen. Etenkin jos hankkii ton Benecosin, sillä 5 euroa ei ole kamala investointi. :)

   Poista
  3. Belle: Luonnonkosmetiikan huulikiillot eivät tunnu ollenkaan tahmeilta. Ja tuntuma on kosteutettu, vähän kuin olisi erilainen huulirasva huulilla.

   Poista