torstai 23. kesäkuuta 2016

Nopeat kuulumiset

Kirjoittanut Mulan.

Tämä on se hetki, kun yksi kuva kertoo tuhat sanaa:


Ei, en asu normaalisti ihan näin sottaisasti (vaikkein mikään siivousintoilija olekaan), vaan minulla on kumppanin kanssa muutto. Ja siihen on mennyt Aikaa.

Muun muassa blogin kirjoittaminen on ollut erittäin haasteliasta jo sen takia, että tietokone, joka sisälsi kaikki blogia varten ottamani kuvat, siirrettiin uuteen asuntoon varmaan joku kolme viikkoa sitten. "Asetuimme" tänne vasta viime viikolla (ts. yövymme nykyään täällä, vaikka tavaraa puuttuu kuinka ja paljon).

En ole jaksanut tehdä mitään ylimääräistä, kaikki voimani - etenkin viimeisen viikon aikana - ovat menneet tähän muuttoon. Luonnonkosmetiikka -workshopiani siirrettiin nyt viikolla eteenpäin, jotta ehtisin valmistella sitä vähän paremmin. Tänään ehdinkin jo tehdä tuleville pajalaisilleni "Mitä jo tiedän luonnonkosmetiikasta" -visan. ^^


Vaikka tällaiset päällekäisyydet (muutto ja workshop) ahdistavat minua helposti, on toisaalta hyvä, että minulla on jotain mielekästä tasapainottamaan tätä muuttostressiä. Kun sain tänään siirrettyä ajatukset hetkeksi workshopin suunnitelluun, oli se hetki pois muuttamisen miettimisestä. Pakkasin myös osallistujille tänään goodiebageja ja olen melko tyytyväinen niiden sisältöön. Vielä odotan tuotteita parilta yhteistyötaholta, jotka lupasivat osallistua workshopiin.


Ei tämä luonnonkosmetiikka -workshop ole kuitenkaan ollut pelkästään rentoutumista. Minulla oli tavoitteena, että olisimme voineet tehdä pajalla itse luonnonkosmetiikkaa kotiin, mutta raaka-aineita ei ole riittävästi, että jokainen saisi edes nimellisen annoksen matkaan. Nyt täytyy luovia jotain muita ratkaisuja. Toivon myös, että workshop olisi mahdollimman mieluinen ja hyödyllinen itse osallistujille ja huomaan tuntevani paineita siitä, että pajasta tulisi onnistunut. Mitä jos en täytäkään heidän odotuksiaan?


Jaksain kuitenkin uskoa ja lohdutella itseäni, että teen kuitenkin tämän workshopin omasta mielenkiinnostani ja intohimostani ja se varmasti myös näkyy minusta workshopia pitäessä (tai niin ainakin toivon). Sekin myös on fakta, että kaikkia ei voi miellyttää.

P.S. Vaikka blogissa on ollut vähän hiljaisempaa tässä kuussa, yritän pysyä suht aktviisena Instagramin puolella. Seuraathan meitä jo siellä? :)

Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta!


Kuvan tuotteet saatu luonnonkosmetiikka-workshopia varten

8 kommenttia:

 1. Se, että tekee jotain intohimon vuoksi, näkyy varmasti myös muille! Kyllä kaikki hyvin menee <3 Edelleen toivotan paljon tsemppiä ja jaksamista tätäkin kautta :) Ja tietenkin myös aurinkoista juhannusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kertaalleen, kaikki tsemppi on kyllä tarpeen! :) Ja aurinkoista juhannusta myös sulle. <3

   Poista
 2. Ihanaa juhannusta, tsemppiä muuton jatkamiseen ja jään odottamaan innolla tuote workshopia ja sitä miten se sitten lopulta meni. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on muutosta 4vkoa ja vielä riittää purkamista. :D Tsemppiä kovasti sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en uskalla edes ajatella milloin nämä tavarat saa puretuksi. Eniten keskityn siihen, että sais tavarat pois vanhasta kämpästä. Kiitos tsempistä!

   Poista
 4. Seuraan kyllä kuinka edistyt tässä projektissa. :) Nuo öljyt ovat aivan ihania kaikki! Eko vistaa ja Pur vegetalia olen esitellyt myös blogissani, ja haaveilen voivani testata kaikki ihanat öljyt jostain aikaa. Ne tekevät niin hyvää keholle-ja mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Viltsu Mari! Mä kans tykkään Ekovistan öljyistä, ovat olleet laadukkaan tuntuisia. :)

   Poista