sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Blogin synttäriarvonta -lempparimme Zuii

Kirjoittanut Mulan

*ARVONTA ON PÄÄTTYNYT*

On tullut aika kolmanteen arvontaan! Postaus viivästyi jonkin verran, sillä olen ollut suht kiireinen ja samalla suht väsynyt. Huono yhdistelmä postauksen värkkäämiseen. Mutta nyt onneksi pääsin istuutumaan rauhassa koneen äärelle. :)

Meidän toinen  koskaan aiemmin julkaistu Instagram-kuva esitteli Zuiin tuotteita

Tämä oli toinen Instagram-tilimme kuva, jonka olemme julkaisseet IG-historiamme aikana. Kuluneen vuoden saatossa Zuii on pitänyt pintansa meidän kolmikon lempimeikkisarjana ja nyt iloksemme saamme arpoa jollekin onnekkaalle oman Zuii-setin meidän lempituotteitamme! :)

Zuii-arvontapalkinto sisältää:

-Meikkipuuterin
-Maxi Lash-ripsivärin
-Cashmere-huulipunan
-Taupe-kulmakynän

Jos haluat lukea, mitä me olemme pitäneet tuotteista, voit jatkaa lukemista. Jos haluat siirtyä suoraan arvontaan, rullaa postausta alaspäin arvonnan sääntöihin. :)

Zuiin meikkipuuteri


Zuiin meikkipuuteri on yksi lemppareitani sen ollessa nopea ja helppo meikkipohja. Tykkään myös kiinnittää tällä meikkivoiteen ja parhaiten se toimiikin Zuiin oman meikkivoiteen kanssa.

Parhaimpia yhdistelmiäni Zuiin tuotteilla on mielestäni CC Mint -voide ja tämä meikkipuuteri. Meikkipohjasta saa luonnollisen ja kauniin ja minusta Zuiin meikkipuuterissa on melko hyvä peittokyky. Kohdat, jotka vaativat enemmän peittoa, hoidan yleensä peitevoidesiveltimellä tätä samaista puuteria käyttäen. Tällaisen tuotteen arvon mielelläni jollekin! :)



Maxi Lash -ripsiväri

Sekä Pocahontas että Belle ovat kokeilleet Zuiin Maxi Lash-ripsiväriä ja ovat molemmat siitä tykänneet. Tätä mieltä Pocis on ollut Maxi Lashista:

"Zuiilla saan ripset pienellä työstämisellä mukavan tuuheiksi, (vaikkei tämä varsinaisesti mikään tuuhentava ripsari olekaan) ilman, että tuuheus tarkoittaisi epätasaisessa klimpissä olevia harakanvarpaita - mikä yleensä on ollut lopputulos, kun pyrin tuuheuteen useammalla kuin yhdellä kerroksella.

Pocis myös kertoi inhoavansa ripsivärin poispesemistä ja kuulemma MaxiLash liukenee ripsistä pois ilman kiroilua ja voimankäyttöä, joka tekeekin kyseisestä ripsarista yhden hänen lempituotteistaan.



Viime lokakuussa Belle teki vertailun Zuiin kahdesta eri ripsarista ja Maxi Lash vei näistä kahdesta voiton. Belleen teki vaikutuksen Maxi Lashin ripsiin tuoma pituus ja siisteys: ripsari levittyi hyvin ja kerrosti ripset kauniisti tahrimatta.

Cashmere-huulipuna

Facebookissa olikin jo vähän vihjailua, että Bellen Cashmere-huulipunapostaus voisi koskettaa teitäkin jollakin tavalla. Ja nyt tiedätte, miten -se kuulu tähän arvontapakettiin!



Bellelle Cashmere on ollut sävynä se oikea, joka saa koko olemuksen hehkumaan. Näin hän kirjoitti silloisessa postauksessaan:

"Kun laitan sitä, huulet näyttävät melkein samalta kuin normaalistikin, mutta kuitenkin paljon kauniimmilta ja täyteläisimmiltä. Yhtäkkiä kasvoni hehkuvat ja toissaviikolla pestyt hiuksetkin näyttävät melkein laitetuilta. 


Siinä huulipunassa on kuulkaa Maagista Voimaa."

Taupe-kulmakynä 

Kun pohdimme lempi Zuii-tuotteitamme tätä arvontaa varten, Pocahontasille tuli ensimmäisenä mieleen kulmakynä. Tässä hänen arvionsa kyseisestä tuotteesta:

"Jos joutuisin valitsemaan yhden ainoan meikkituotteen, jota tässä kohtaa elämänkaartani saisin käyttää, se olisi mitä todennäköisimmin Zuiin kulmakynä.  Luonnollisestikaan valinta ei olisi ihan helppo: esimerkiksi pohjameikkituotteet ovat kova sana, samoin huulipuna jajaja... Mutta siltikin päätyisin kulmakynään ja nimenomaan Zuiin sellaiseen. Valittavana on kaksi ruskean sävyä, joista itselläni on käytössä luonnollinen (kriteereinä kun on, etten näytä kotkalta) ja pehmeä sävy Taupe. Tuote on pakattu hylsyyn, josta sitä on helppo pyöritellä käyttöön.

Tutustuin kyseiseen tuotteeseen Hannelen kasvohoidossa noin vuosi sitten ja ihastuin siihen oitis. Sitä on miellyttävä käyttää - sopii siis ainakin minun hyppysiini oivasti - ja saan sillä aikaan tosi siistin ja luonnollisen jäljen. Mehiläisvaha, karitevoi ja auringonkukan siemenöljy hyvin muotoiltuna tuotteena pitävät siitä huolen. Minun kulmissani väri säilyy kiitettävän hyvin - tarvittaessa sitä on kuitenkin helppo lisäillä päivän mittaan, jos siltä tuntuu."



Nyt arvonnan sääntöihin.

Arvonnan säännöt:

Yhden arvan saat kommentoimalla tätä blogipostausta. Kerro, mikä on sinun lempimeikkituotteesi ja ovatko Zuiin tuotteen sinulle jo ennustaan tuttuja.

Toisen arvan saat, jos liityt lukijaksemme Bloggerissa tai seuraajaksemme Facebookissa tai Instagramissa. Muista mainita kommentissasi, mitä kautta seuraat meitä.

Kolmannen arvan voit saada, jos jaat postauksemme omassa blogissasi tai Facebookissa.
Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut arvontaan, ja jos osallistut useammalla kuin yhdellä, kerro myös, mitä kautta seuraat blogia ja missä jaoit tiedon arvonnasta. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi!


Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 11.9. asti.

Onnea kaikille arvontaan! ^__^

84 kommenttia:

  1. Zuiita en itse ole kokeillut vaikka nähnyt meikkejä blogeissa ja kaupoilla. Lempimeikkituotteeni on Everysay Mimeralsin meikkipohja :)

    Instan kautta seuraan eli kahdella mukana! :)

    karmiinisuu(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zuiita en ole vielä kokeillut, haluaisin kyllä. Lempimeikkini ovat Bare Mineralsin ja Everyday mineralsin meikkipuuterit. Seuraan teitä FB:ssä. Osallistun 3 arvalla :)

      Poista
    2. Ja emailini on laineensatu@hotmail.com

      Poista
  2. Ei ole tuttu merkki. Lempituote Puolasta ostettu 3e meikkivoide, joka on paras mikä minulla ikinä on ollut :) Kahdella arvalla mukana, seuraan FB:n kautta.
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Olen nimen kuullut joskus mutta en ole koskaan kokeillut. Lempituotteeni on varmaan nyxin soft matte lip cream. Seuraan teitä instagramissa joten olen kahdella arvalla mukana arvonnassa :)
    sinituuliaojala@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Olen nimen kuullut joskus mutta en ole koskaan kokeillut. Lempituotteeni on varmaan nyxin soft matte lip cream. Seuraan teitä instagramissa joten olen kahdella arvalla mukana arvonnassa :)
    sinituuliaojala@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Aivan uusia minulle. Tällä hetkellä ei taida olla lempituotteita. Mukana kahdella arvalla, bloggerin kautta seuraan. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Ihana arvonta teillä. Lempituote on Zuiin luomiväri. Kahdella arvalla mukana, sillä seuraan fb:n kautta.
    Pirjo

    VastaaPoista
  7. Airiina
    Yksi arpa minulle, ei ole ennestään tuttu mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Minulla on lempituote L'Oréal Paris True Match Lumi Liquid Glow Illuminator on voidemainen korostustuote, käytän sellaisenaan kasvoilleni.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  8. Minulla on Zuiin poskipuna Peach, aivan ihana. Lempituotteeni on kuitenkin Cliniquen Chubby Stick-huulikynät, joita omistan useamman. Ne hoitavat, antavat väriä, ovat helppokäyttöisiä ja mukavis kuljettaa mukana.
    Osallistun kolmella arvalla, luen fb:n kautta ja jaoin omalla sivullani.
    outi.saariaho miumau gmail.com

    VastaaPoista
  9. Entuudestaan vielä tuntematon tuotesarja mutta postauksen perusteella haluaisin testailla.
    Puuteri kuulostaa mielenkiintoiselta.
    Fb:n kautta seurailen eli kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Ei ollut ennestään tuttu, en ollut kuullutkaan kyseisestä merkistä. Lempituotteeni on/oli lumenen kosteuttava peitevoide, jota en ole kyllä enää kaupasta löytänyt. Onneksi sitä on vielä pikkuisen jäljellä. Mukaan yhdellä arvalla!
    t. Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  11. En tunne sarjaa. Tällä hetkellä lempituotteeni on Guerlainin kulmakarvapaletti. ulla.ruistola@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Tämä sarja on ihan testaamaton vaikka yleensä vaihtelen eri sarjojen tuotteita. Yksi tuote, johon olen "juuttunut" on Diorin poskipuna. Sitä en vaihda ainakaan vielä. Osallistun ihanaan arvontaan.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Mun lempimeikkituote on Lumenen BLUEBERRY WILD CURL WATERPROOF MASCARA. <3 Zuiin tuotteet on mulle uusi tuttavuus, tosi mielenkiintoinen sellainen! (: Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Tällä hetkellä multa ei löydy lempparimeikkejä. Ja Zuiin tuotteet ei oo ennestään tuttuja.

    Seuraan instagramissa ja täällä bloggerissa. Kaksi arpaa siis :)

    hheinij(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Merkki on tuttu nimenä, mutta omakohtaista kokemusta ei vielä ole. Siirtymävaihe luonnonkosmetiikan meikkien puolelle on juuri menossa. Juuri nyt tykkään Everyday Mineralsin meikkipohjasta. <3

    Kahdella mukana, seuraan bloggerin ja Instan kautta.

    Terkuin, Mira
    Prinsessajuttu -blogista

    VastaaPoista
  16. Ihana arvonta! Osallistun kahdella arvalla, seuraan teitä Bloggerin kautta mutta myös Instassa :)

    Mun suosikkimeikkituote..hmm. Sanon Elizabeth Ardenin silmämeikinpohjustaja, koska sen ansiosta pysyy niin peiteaine kuin luomiväritkin paikallaan, ja olen voinut sanoa bye-bye silmien kirvelylle :D Zuii on tottakai tuttu, Mango on mun suursuosikkiposkipuna! <3

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! :) En osaa sanoa suosikkiani, sillä eivät ole vielä lainkaan tuttuja tuotteita minulle..

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kahdella mukana, seuraan facebookissa ja instagramissa. Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta lupaavalta kuulostaa. Suosikki vois olla vaikka NYXin huulipuna.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kolme arpaa!Seuraan facebookissa ja tein myös jaon facessa.Zuii huulikiilto on suosikkini. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Zuiin tuotteista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kiinnostaa kovasti.
    Huulipuna vaikuttaa just mun jutulta.
    Seuraan Bloglovinin kautta.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
  21. Zuiin tuotteet on tuttuja,ehdoton lemppari on taupe kulmäkynä. Kahdella arvalla,seuraan fb:n kautta.
    tiiasoini@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Zuiin tuotteista ei ole vielä kokemusta, mutta olen hyvin kiinnostunut tuotteista :) osallistun kahdella arvalla. Seuraan teitä instagramissa :) lempituotteeni ovat ehdottomasti bohon mattahuulipunat:)
    hamale89@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Ihana arvonta! Upea paketti :) mukaan kolmella. Seuraan instassa ja facessa ja jaan kyllä tämän. kipa89@windowslive.com

    VastaaPoista
  24. Mukaan arvontaan kahdella arvalla. Minulle tuntematon tuotemerkki on toi. Suosikkini on nyt lorealin cc voide. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Tuttu on, esim. sarjan luomivärit ovat ihan lemppareita :)

    Mukana yhdellä arvalla.

    anna.kangasaho(at)gmail.com

    VastaaPoista
  26. Omistan luomiväriduon ja jo ennestään yhden huulipunan. Meikkivoiteet, puuterit ja ripsari kovasti kiinnostavat. :)

    Mukana kolmella arvalla.

    maffih@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Osallistun kahdella arvalla, aloin seuraamaan instagramissa. Merkki on ennestään tuttu, mutta en ole käyttänyt Zuiin meikkejä vielä.
    jenni.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Tuttu jo fb kautta, mutten ole itse kokeillut. Kahdella arvalla mukana, seuraan jo fb kautta. huhtikuu57@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Olen ihan rakastunut Zuii meikkeihin ja ehdottomasti haluan hankkia kaikkea pikkuhiljaa. Mukana kahdella arvalla, toinen Facebook. marihahaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Ripsiväri on lempituotteeni. Muihin en ole vielä tutustunut, joten olisi todella kiva päästä kokeilemaan muitakin tuotteita! Seuraan Facebookissa eli kaksi arpaa. :)-Ninni

    VastaaPoista
  31. Ei ole tuttua kuin nimeltä tämä sarja. Käytän BareMineralsin tuotteita tällä hetkellä. Seuraan FB ja insta :)

    VastaaPoista
  32. Minun lempituotteet ovat juurikin nuo maxilash ripsari ja taupe kulmakynä. Ihan loistavia molemmat. Loppumassa ovat tällä hetkellä omassa meikkipussissa, joten mielelläni voitan uudet��
    Kaksi arpaa,seuraan fb:ssä sekä instassa
    miukumauku124@gmail.com

    VastaaPoista
  33. En ole käyttänyt vielä sarjan tuotteita, mutta ehdottomasti haluaisin tutustua niihin.
    Lempituotteeni on Kanebon ripsiväri.
    Yhdellä arvalla mukana.
    rrida@suomi24.fi

    VastaaPoista
  34. Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloggerin kautta. Minulle on kerran tehty meikki Zuiin meikeillä, mutta muuta kokemusta ei ole. Tällä hetkellä tykkään syksyisistä sävyistä huulilla, joten Apivitan Black currant sävyllinen huulivoide on kovalla käytöllä :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Everyday mineralsin tuotteet ovat lemppareitani, ja myös Zuiin ripsari on tullut meikkipussiin jäädäkseen (:
    Yksi arpa.
    nettimyynnit@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Zuiin meilkipuuterista olen kovasti tykännyt ja pari huulipunaa ja -kiiltoa on myös ollut ahkerassa käytössä.
    Seuraan myös instagramissa, kahdella arvalla siis mukana :)
    peasofme@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Oon pitkään halunnu kokeilla Zuiin tuotteita, erityisesti tuota kulmakynää olen himoinnut jo kauan, mutta ei ole ollut lompsassa pitoja :/

    Kahdella arvalla mukana, seurailen Facessa :)

    leena86@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Käytössä on tällä hetkellä Laveraa ja Baremineralsia. Suosikkini kuitenkin on Madaran sävyttävä päivävoide, jota en suostu vaihtamaan ikinä :D
    Zuii on kiinnostanut jo pitkään, mutta nyt vasta on ollut mahdollisuus tutustua tuotteisiin livenä, kun ne ovat rantautuneet kauppoihin täällä kaakon kulmilla.
    Osallistun kahdella arvalla (seuraan instassa).
    tipi83@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Ihana arvonta, Zuii on lempibrändejäni. Zuii Peach taitaa olla Narsin Orgasmin ohella lempiposkipunani. <3

    Kahdella arvalla mukana.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Parilla arvalla mukaan :)
    Zuiin tuotteet ei ole vielä tuttuja. Everyday Mineralsin meikkipohja on bueno sekä ihonhoidosta esse ja absolution sarjaa käytössä. FB-sivusta tykätty :)

    VastaaPoista
  41. Kulmaväri on ihan best! kaksi arpaa, kaksinverroin onnea :) seuraan facessa. variegata.garden@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Kulmakynä on hyvä, sille iso tykkäys. Meikkivoiteen kanssa on ollut hankaluuksia, silloin kun se levittyy niin saa kauniin pohjan, ei peitä epäpuhtauksia, mutta muuten ok.. Yleensä en saa sitä levittymään ilman että rullaa, vedellä kostuttaen saa röpelöt tasaiseksi, mutta tämä ei ole tämän kuluttajan suosikkituote. Muita tuotteita en ole kokeillut, mutta olin ajatellut kokeilla tuota meikkipuuteria seuraavaksi kun vanhat loppuvat. nakki85(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Lempimeikkituote on lumenen kulmakynä. En ole kokeillut vielä Zuiin tuotteita. Yksi arpa. outijulia( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  44. Zuiin nestemäinen meikkivoide on jo pitkään ollu lempituote :) Kaksi arpaa, seuraan instagrammissa, minna.jarvela@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Zuiin nestemäinen meikkivoide on jo pitkään ollu lempituote :) Kaksi arpaa, seuraan instagrammissa, minna.jarvela@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Hei! Tuo huulipuna on lempituote! Kolme arpaa, seuraan facebookissa ja jaoin facebookissa Jasmin Takkula!
    jasmintakkula@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Tuntematon merkki itselle, mutta vaikuttaa todella hyvältä! Omat luottotuotteeni olen löytänyt Lumenelta. Yhdellä arvalla mukana!
    helenamaria@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Aliman mineraalimeikki on ollut hyvä ja tokasijalla naapurimaan Idun. Liityn seuraamaan teitä Facebookissa ja pistän vielä jakoon tämän. Eli kolme arpaa mulle t. Elina :) milanteriATyahoo.co.uk

    VastaaPoista
  49. Tämän merkin tuotteet on itselleni vielä tuntemattomia.
    Mulla ei oikein mitään pysyvää suosikkia ole, vaihtelen niin paljon tuotteita.
    Kahdella mukana, seuraan fb:ssä ja instassa & bloggerissa.

    VastaaPoista
  50. Kolmella arvalla mukana, seuraan sekä Bloggerissa että Facebookissa ja myös jaoin Facebookissa :)
    Zuiin tuotteet ovat minulle vain nimeltä tuttuja, en ole valitettavasti vielä kokeillut. Ripsiväri on minulle se lempimeikkituote, monella merkillä on hyviä, mutta yhtään luonnonkosmetiikan ripsiväriä en ole vielä kokeillutkaan.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Zuiin tuotteet ovat jo ennestään tuttuja kun olen tällainen luonnonkosmetiikkafriikki, ja tuo postauksessakin mainittu taupe-kulmakynä on ehdoton lempparini :)
    Yhdellä arvalla mukana.
    jultsu.k@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Zuiin tuotteet eivät ole ennestään tuttuja.. Olen todella huono meikkaamaan, ei ole tähän mennessä vain tulkut opeteltua, joten meikkivoide on ainoa vakiotuotteeni! Mielelläni opettelisin kunnon tuotteilla itseäni hieman enemmän ehostamaan :)

    2arvalla mukana, seuraan sinua facessa :)

    ulla-79@jippii.fi

    VastaaPoista
  53. Lempimeikkituote voisi olla Lily Lolon mineraalipohja, siihen palaan aina. Myös Bohon tuotteet alkavat nousta suosikeiksi. Zuiin meikit tuoksuvat ihanille, mutta valitettavasti meikkivoide ei miulla pysy. Oiskohan tuo puuterimainen parempi vaihtoehto. :)annamka at hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Kaksi arpaa :)
    Zuii ei ole entuudestaan tuttu, mutta palkintopaketin jok'ikinen tuote kiinnostaisi päästä kokeilemaan! <3 Hyvä ripsiväri nyt aivan ehdottomasti ekana pitäis löytää, ja zuiita olen kuullut kehuttavan.

    ullamaijat ät gmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaoin myös instassa, eli minulle saisi lisätä kolmannen arvan, tää setti tulis just nyt niin tarpeeseen että joka arpa on otettava käyttöön :D :D <3

      Poista
  55. Kahdella arvalla mukana. Suosikkini on Zuiin huulipunat! Seuraan molempia kautta ��

    VastaaPoista
  56. Lempparimeikkituote on huulipuna! Jos ei mitään muuta, niin ainakin huulipunaa. Zuii on ehdottomasti kokeilulistalla, mutta ei ole vielä päässyt käyttöön asti.
    Seuraan ig:ssa, ja jaan fb:ssa. Kolmella arvalla mukana.
    Lauraleinio at hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Zuiin luomivärit ja tuuheuttava ripsari ovat tuttuja. Olen tykännyt erityisesti luomiväreistä, koska pigmenttiä löytyy! Huulipuna olisi kiva päästä testaamaan.
    Kolmella arvalla mukana (fb)

    VastaaPoista
  58. Suosikkeja Zuiilta on ehdottomasti kulmakynä (nyt Taupe, haluaisin kokeilla myös Cocoa) sekä CC-Mint! Muuten olen hurahtanut BFB:hen sekä Less is Moren tuotteisiin.
    Yksi arpa, pitänee käydä katsastamassa teidät facessa. :)
    laura.poikselka - miuku - gmail.com

    VastaaPoista
  59. Vuosi sitten aloin vaihtaa kaikki tyhjenneet voidepurkit mm. Madaraan, Urtekramiin, Cattieriin ja olen ollut todella tyytyväinen! Meikkejä en ole vielä vaihtanut, mutta jos vaikka arvonnassa onnistaisi naista, joka ei koskaan voita mitään...
    Kolme arpaa, Facebook, katriinak.20@gmail.com.

    VastaaPoista
  60. Ostin viime viikolla zuiin meikkivoiteen ja se oli totaalinen match!!�� nyt palankin halusta päästä kokeilemaan muitakin tuotteita..Mukana kahdella arvalla, fb:ssä seuraan. janika.hihnala@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  61. Huulikiilto on käytössä. Mukana kahdella arvalla. Seuraan fb, kiinankissa@luukku.com.

    VastaaPoista
  62. Zuii ja muut luonnonkosmetiikan meikit kiinnostavat suuresti! Vielä ei ole hirveästi kokemusta kuin ihonhoidosta. Lempimeikkituotteitani ovat tällä hetkellä huulipunat. Seurailen bloglovinin kautta, joten kaksi arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Puuteri löytyy jo. Muita tuotteita juuri suunnittelen ostavani. Paketti siis kelpaisu.

    VastaaPoista
  64. Zuii on tuttu vain nimeltä, mutta kiinnostaa kovasti, kuten muutkin "luonnonmeikit". Olen muutenkin siirtymässä luonnonmukaisiin kemikaaleihin niin ihonhoidossa, meikeissä kuin siivouksessa <3
    Bloggerin kautta seuraan, eli kahdella arvalla mukana :)
    talviuninalle@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Olen siirtymässä zuiin meikkeihin ja tarkoitus olisi ostaa ensin kulmakynä jota on kehuttu paljon. Ja joku herkullinen huulipuna ❤

    VastaaPoista
  66. Ikinä en ole kokeillut Zuiitä, mutta olen kuullut siitä pelkkää hyvää. Luonnonmukaisiin tuotteisiin olen siirtymässä . Mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  67. Lempimeikkituotteeni on highlighter ja näistä Zuiin tuotteista minulla ei ole ennestään kokemusta.
    Olen Bloggerin kautta lukijana, eli kahdella arvalla sitten mukana :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Henna28
    Yhdellä arvalla osallistun, ei ole tuttu merkki. Luottomeikkini on voisi sanoa Rimmelin puuteri.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  69. Oi! Zuii on jo ennestään tuttu ja luonnonkosmetiikan käyttäjänä olen aivan hullaantunut kyseisen merkin huulikiiltojen ja -punien sävyihin! Yhdellä mukana. elisabet101@outlook.com

    VastaaPoista
  70. Omistan yhden Zuii:n poskipunan joten on ennestään tuttu :) Mukana kahdella arvalla, sillä seuraan bloggerin kautta :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  71. Ihana arvonta! Zuii on minulle ihan vieras merkki. Olisi kiva kuitenkin testata :)
    hilsan@luukku.com

    kaksi arpaa, seuraan bloggerin kautta.

    VastaaPoista
  72. Kolmella arvalla mukana. Zuiita en ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kovin :) Lempimeikkituotteeni on ehkä Urban Decayn pore perfection primer.

    Seuraan instassa. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Zuii on aivan tuntematon merkki, en ole edes nimeltä aikaiemmin kuullut.
    Olisi kiva tutustua tuotteisiin.
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  74. Lempimeikkituotteeni on ripsiväri , Zuii on nimenä tuttu, käytössä ei.
    Yhdellä arvalla mukana.
    mari_leena(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Kahdella mukana(FB). Zuiit eivät ole ennestään tuttuja. Meikeistä lemppari on luomivärit.

    liisa.jarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Zuiin tuotteet ovat jonkun verran tuttuja minulle, mutta haluaisin tutustua niihin vielä paremmin. Lempimeikkituotteeni tällä hetkellä on L'Oréal Voluminous Million Lashes Mascara.

    Seuraan sivujasi ja jaoin ilmoituksen Facebookissa, eli osallistun mukaan kolmella arvalla :) Löysin sinun blogisi Facebookin kautta kun Kauneushoitola Alexandra oli jakanut ZUII Suomi -julkaisun.

    jonna.keski-vinkka@luukku.com

    VastaaPoista
  77. Ihan tuoteryhmänään kulmaväri on lemppari. Ilman sitä en lähtisi edes autiolle saarelle :)
    Zuiilta olen kokeillut meikkivoidetta.
    kaksi arpaa; Bloglovin (nimim. Tiltu) ja Facebook.

    -Tiltu / tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    -Tiltu

    VastaaPoista
  78. Kerkesinpäs edes viimeiseen arvontaan!! :)

    Zuii on tuttu merkki koko kirjossaan, huulipunat ovat ykkösiä!

    Lempimeikkituotteeni on tällä hetkellä Bo.Hon peiteaine, joka piilottaa kammottavat sinivioletit silmänaluseni.

    Osallistun kahdella arvalla, kun vihdon ja viimein liityin teidän lukijaksenne bloggerin kautta :)

    r.villasukissa@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Ei oo tuttuja tuotteita, mutta kiinnostais :)Ilman ripsaria en pärjää. Seuraan facen kautta, joten kahdella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  80. Zuii ei ole tuttu, mutta ripsiväri on mun luottotuote. =)

    Olen lukija ja seuraan sekä instassa että facessa ja tämä myös jaettu facessa eli kolme arpaa. =)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista