lauantai 16. huhtikuuta 2016

Mistä on hyvä pikameikki tehty?

Kirjoittanut Mulan

Heräsin torstai aamuna muistaen, että minullahan oli silloin jotain erikoisempaa menoa, jonka olin hankalan elämäntilannevaiheen takia unohtanut täysin. Totta kai heräsin aivan liian myöhään, koska meno oli suht aikainen. Päälle iski kamala paniikki.

Koska en halunnut mennä tilaisuuteen räjähtäneen näköisenä petolinnun peräsimenä, täytyi mukaan napata helpoimmat, nopeimmat ja uskollisimmat meikkini ja meikkivälineeni Heti.

Mistä on hyvä pikameikki tehty? (Joka on tehty autokyydissä)
Hyvä pikameikki on tehty nopeasta ja helposti mukaan otettavasta meikkipohjasta, hyvästä matkakabukista ja peiteainesiveltimestä.

Bellapierren kiinteästä mineraalipuuterista olen kirjoittanut ennenkin. Pelkästään tällä tuotteella saa melko hyvin peittävän meikkipohjan. Tulos on iholla tasainen ja kaunis ja hyvin luonnollisen näköinen.

Tällainen meikkipuuteri on hyvä levittää kabukilla ja lempparikabukini on Ecotoolsin matkakabuki. Se kulkee helposti mukana, mutta käytän sitä yhtä lailla kotona mineraalimeikin levittämiseen, oli se sitten kiinteä tai irtopuuteri.

Pienempiä alueita (näppylät, nenänpielet, silmänaluset yms.) peitän Ecotoolsin peiteainesiveltimen avulla. Tätä käytän myös meikkivoiteiden/meikkipuutereiden levittämisessä, kun  kaipaan johonkin kohtiin lisäpeittoa.


Hyvä pikameikki on tehty hempeästä poskipunasta ja miniposkipunasiveltimestä.

Kiireispäissä - ja vieläpä autossa - meikatessa täytyy poskipunan kohdalla ottaa varman päälle. Zuiin Mangon kanssa on todella vaikea mennä pieleen. Jopa pienellä poskipunasiveltimellä sitä uskaltaa levittää poskiin ilman, että tulee övereitä. Turvallinen luottotuote ja toimii pikameikissä täydellisesti.

Ecotoolsin linja jatkuu (yllätys, koska en omista juuri muun merkin siveltimiä :D). Fresh & Flawless -setistä löytyvä Full Powder-sivellin on juuri omiaan mukaan otettavaksi automeikkimatkalle. Pieni pehmeä sivellin levittää poskipunan kauniisti, mutta tummemmalla pigmentillä varustetun poskipunan kanssa saa olla tarkkana, ettei vaan punaa tule liikaa.


Hyvä pikameikki on tehty ripsientaivuttumista ja ripsiväristä.

Idun Mineralsin ripsiväri Vatn saa blogissa nyt ensiesiintymisensä. Ripsiväri ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta on mielestäni pienempi paha kuin perusmarkettiripsarit. Vatn on 38 asteen ripsiväri, jonka siis kuuluu kestää kylmää ja haaleaa vettä. Ripsari lähtee 38 asteen lämpöisellä vedellä. Itselleni tämä ripsari ei ole ollut kympin tuote, mutta se on silti varmempi kuin kokeilemani luonnonkosmetiikan ripsarit, jolloin laitan tätä mieluummin tärkeisiin tilaisuuksiin, jotta vahingot (ripsarin leviäminen) minimoituisivat. Siksi se kuului pikameikkiini.

Ripsentaivutin on ostettu muutamalla eurolla muutama vuosi sitten Sokokselta, se ei sisällä kummoisempaa tarinaa kuin sen, että se taivuttaa ripseni ennen ripsivärin laittoa. :D


Hyvä pikameikki on tehty kauniista huulikiillosta tai -punasta.

Joskus aamuisin huuleni näyttävät todella haaleilta ja harmahtavilta. Toisin sanottuna elottomilta. Hyvä huulikiilto tai -puna piristää heti ilmettä ja pelastaa tilanteen. Mutta jos hyvän huulipunan ja -kiillon väliltä on vaikea valita, voi saada ne molemmat. Zuiin Satin Lip Colour on nestemäinen huulipuna, joka on koostumukseltaan lähempänä huulikiiltoa, mutta pigmentiltään muistuttaa enemmän huulipunaa. Belle on kirjoittanut niistä blogin puolella aikaisemmin täällä. Oma sävyni (kuvassa) Fresh tekee juuri sen, mitä siltä toivonkin: freesaa. Huulien ilme on aivan erilainen, kun niihin saa persikkaan taittavaa väriä.


Niistä on hyvä pikameikki tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti