sunnuntai 14. elokuuta 2016

Bloggaajat fiilistelee tuotessarjoja

Kirjoittanut Pocahontas

Madaran maahantuoja Natural Goods Company muisti kattavalla paketilla viime syksynä uudistuneen Time Miracle -linjan tuotteita.


Järjestimme Mulanin kanssa pitkän tovin jälkeen yhteistä aikaa äitini rauhaisassa kotipiirissä. Osan tuosta ajasta käytimme kuvaussessioon. Siispä kannoin matkalaukussani purkkeja ja purnukoita kuvausta ja esimaistelua varten.Olo oli jokseenkin samankaltainen kuin pikkutyttönä "naisellisten" lahjojen äärellä Time Miraclen pakettia aukoessani. Pakkaukset olivat niin tyylikkäitä ja niitä oli niin monta! (ihastunut huokaus). Turha tulla minulle väittämään, ettei tavara muka tee onnelliseksi - minut teki. Ainakin tuolla hetkellä. Ja ainakin iloiseksi, jos nyt aletaan hiuksia halkomaan. Tunsin silkkaa mielihyvää.


Mulan sanoi, ettei noin niin kuin lähtökohtaisesti ole mustavalkoisen ystävä, enkä minäkään. Mutta meille tämä ulkoasu kuitenkin toimii.


Mulan huomautti myös, että Time Miraclen nykyinen ulkoasu huokuu ylellistä aikuisen naisen kosmetiikan lookia. Totta. Tuotteiden ulkokuoreen on onnistuttu vangitsemaan hienostuneen arvokkuuden tuntua. Tämä tuo Madaran perinteisten vihreiden pakkausten rinnalle "lisäuskottavuutta", jonka voi kuvitella vetoavan myös niihin, joita luonnonkosmetiikka ei ole aiemmin erityisesti vetänyt puoleensa.

Päätimme ottaa Time Miracle -maistiaiset saunapuhtaina kunnon löylyjen jälkeen. Mulanillehan nämä tuotteet eivät ole suunnattu, mutta hän kokeili näitä puhtaasta mielenkiinnosta. Tuotteet lupasivat hyvää tai vähintäänkin herättivät mielenkiintoni tulevaa kohtaan. Esimerkiksi osa tuotteista tuoksui selvästi koivulta, mikä varsinkin minussa herätti koko joukon myönteisiä tunteita: näin sieluni silmin lapsuudenajan saunapolun, jota pitkin astelimme saunavastojen täyttämään "maailman parhaaseen" pihasaunaan. Ihosta en tiedä vielä sanoa mitään, mutta mielelle jo pelkkä tuoksu teki hyvää. Lähden testatusmatkalleni iloisen uteliaana, ja raporttia pukkaa, jahka olen maistiaisia kokeneempi.


Saunareissu poiki muutakin. Tämä kuva on äidin ja tyttären yhteinen "footie" - ryntäsimme saunasta kuvaukseen Mulanin hoksattua, että kummankin seinää vasten vierekkäin levänneitä varpaita koristaa Bohon lakka*. Olemme molemmat Bohon lakkoihin tyytyväisiä - tarkkasilmäisen huomaama kulahtuneisuus johtuu yksinkertaisesti siitä, että laiskat lakkaajat ovat jo tovin kulkeneet näissä kuoseissa ;) .

Meillä oli Mulanin kanssa paitsi lystiä, myös hyvää tuuria, kun kuvasimme (lue: Mulan kuvasi) näitä sarjoja. Ilma oli tasan niin epävakainen kuin näille päiville on ennustettukin, ja onnistuimme juuri ja juuri ajoittamaan kuvaukset poudan viivähtäessä hetken sääkartalla. Muutaman ohikiitävän hetken jopa aurinko suostui näyttäytymään pilvien lomasta, ja Mulan hyödynsi tuon ohikiidon oitis ihmemies MacGyverin nopeudella.

Mitä Bohoon tulee, sarjan hinta-laatu-suhde on lyönyt ainaikin minut positiivisella ällikällä (mikä se ällikkä sitten lieneekin). Myös Bohoon palaammekin tulevissa postauksissa myöhemmin.


Tällaisia fiilistelyjä tällä kertaa. Palaamme Mulan kanssa näihin tuotteisiin tuonempana.


*lakat saatu testiin blogia varten

5 kommenttia:

 1. Màdaran Time Miraclet on ihania, tykkään varsinkin sarjan seerumista ihan hurjasti. <3

  VastaaPoista
 2. Ihania tuotteita ovat ja itsekin täällä lakkailen nyt Bohon lakoilla. :) voi kuinka onkin ihania lakkoja!

  VastaaPoista
 3. Tää on mulle ihan uusi merkki, aina kiva löytää uutuuksia :) Noi meikit varsinkin kiinnostaa!

  http://lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
 4. Itse tykästyin Time Miraclen Wrinkle Smoothing Eye Creamiin :)

  VastaaPoista
 5. Minä menin viime viikolla ostamaan itselleni sitä Flow kosmetiikan mineraalimeikkipohjaa, mutta oho hups tulinkin kotiin Bohon meikkivoiteen ja puuterin kera :D Muutaman päivän koekäytön jälkeen olen supertyytyväinen! Täytyy kokeilla muitakin Bohoja jahka tulee tarvetta uusille meikkituotteille :) Minä en ehkä ihan vielä kuulu kohderyhmään, mutta käytän tuota Time Miracle -seerumia, koska se vain tuntuu niin ihanalta iholla. Seuraavaksi kokeiluun menee SOS-seerumi :)

  VastaaPoista