keskiviikko 10. elokuuta 2016

Jolie Box nro 3: Elokuu

Kirjoittanut Mulan



Hain tänään postista elokuun Jolie Boxin. Aikaisempi postaukseni kesä- ja heinäkuusta boksista täällä.


Tämä paketti vaikutti yllättävän pieneltä sisällöllisesti.


Tässäkö kaikki? Miksi tämä ei pursua tuotteista? Hetkellisen laatikon syynnin jälkeen syy alkaa valjeta.


Neljä täyskokoista tuotetta, yksi matkakoko ja vain yksi (!) testeri. Ei ihme, että paketti näyttää määrältään vähäiseltä, kun se on täytetty normaalikokoisilla tuotteilla. :) Ihan hyvä, sillä itse en ole niin testereiden perään, isommista pakkauksista saa oikeasti käsityksen, millaisista tuotteista on kyse. Mulla käy helposti niin, että en löydä koskaan testereiden käytölle "oikeaa hetkeä" ja tuotteet helposti vaan jäävät odottamaan tilaisuuttaan (esim. reissua, jonne ne voivat olla ihan käteviä, kun ei halua raahata täyskokoisia tuotteita paria yötä varten).

Naturativin elvyttävä käsibalsami oli boxin ainoa testeri. Kuvauksen mukaan se tuoksuu karpalolle ja sitruunalle ja imeytyy hyvin. Haistan tässä vegaanisessa balsamissa karpalon juuri ja juuri (kyllä, aukaisin sen -ihan teitä varten!), mutta tunnistan sitruunan paremmin. En oikein tiedä, pidänkö tuoksusta. Puhdas sitruuna olisi toiminut mulle paremmin, sillä karpalo tekee minusta hajusta hieman sekavan ja tunkkaisen. En oikein tajua, mikä tekee tästä balsamin. Koostumus on normaalin - vieläpä aika notkean ja ohuen sellaisen - käsirasvan tuntuinen. Toinen outo juttu on, ettei tätä tuotetta tahi merkkiä edes myydä (ainakaan vielä) Joliessa! Näin on ollut muutaman muunkin Jolie Boxin tuotteen kanssa. Ilmeisesti tuotteet ovat lähetetty testimielessä ja haluttu näin kartoittaa, millaisen vastaanoton tuotteet saavat ennen kuin ne otetaan myyntiin liikkeeseen? Vähän hassua, etenkin kun yrittää löytää joillekin tuotteille hintoja (mm. boxin arvon laskemista ajatellen).


Boxi sisälsi myös kulttikamaa, nimittäin Weledan Skin Food -monitoimivoiteen. Mulle vähän huono mäihä, multa löytyy korkkaamaton 75 millin putkilo tätä samaa kamaa, jota ajattelin ilmojen kylmetessä käyttää (käteni menevät kylmästä helposti kamalaan kuntoon). Tämä voide sopii pienille ruhjeille, halkeileviin kantapäihin, kuiviin kyynerpäihin ja rohtuneille huulille. Tätäkään tuotetta ei löydy Jolien sivuilta myynnistä. Otin hinnan Hyvinvoinnin Tavaratalosta, joka on 10,80€ / 30 ml


Mukaan mahtui myös luksusta Joshn Masters Organicsin suolasuihkeen matkakoon muodossa. Tämä on tuote, jota ei tulisi itse hankittua eikä kokeiltua hintansa puolesta. Matkakokoinen pakkaus on 60 ml ja maksaa 12 euroa -esimerkiksi Uniquen suolasuihkeen (150 ml) saa 16 eurolla. Aika huima hintaero. Mielenkiintoista kokeilla, miten tämä toimii mun hiuksilla ja onko sillä jotain eroa Uniquen versioon. Yhden eron jo näiden kahden välillä tiedän: tämä on vegaaninen toisin kuin Unique, joka sisältää heraa.

Täytyy sanoa turhamainen huomio, että pakkaus on mielestäni tosi söpö! Tällainen on myös ihana ottaa matkalle mukaan kokonsa puolesta. Menen tällä viikolla muutaman päivän reissulle, ehkä nappaan tämän mukaan. :)


Olen aivan sairaan laiska rasvaamaan vartaloani ja yksi vartalovoide lisää ei innostanut minua. :D Minulla on itse asiassa "pannuprojektina" yksi vanha Patykan vartalovoide, joten veikkaan, että tämä ei pääse käyttöön ihan hetkeen. Eikä itse olisi tullut hankittuakaan, 150 millin pakkaus maksaa 26 euroa, millaista summaa en ole ihan heti valmis laittamaan vartalovoiteeseen (koska edelleen, rasvaan niin harvoin).

Patykan Mantelinkukkavartalovoiteen kerrotaan olevan nopeasti imeytyvä ja pitävän sisällään mm. aloe veraa, karitevoita ja aprikoosinkiviöljyä. Se ravitsee, suojaa, uudistaa sekä tarjoaa pitkaaikaista kosteustusta vartalon iholle. Lisäksi rauhoittavan vaikutuksen ansiosta se sopii myös herkälle iholle ja after suniksi. Tuote on myös vegaaninen.


Vaikka aina kaikki tuotteet (mikä on riski näissä bokseissa) eivät osu nappiin, joskus tuntuu, että Joliessa osataan hämmentävän hyvin tietää, mitä haluan kokeilla. Ajattelin juuri tänä aamuna ennen kuin edes posti-ilmoitusta sain, että pääsisinpä kokeilemaan sellaista sheet maskia. Ja kappas, mites se posti toikaan minulle: L'Atelier des Delicesin Moisturising Fiber Maskin! Sheet mask (”kangasnaamio”) on  kankaasta tai geelistä valmistettu  naamio, johon on imeytetty erilaisia ihoa hoitavia aineita, eli seerumia. Sheet maskit on pakattu yksittäispakkauksiin ja yhden naamion voi käyttää vain kerran. Sheet maskin etu verrattuna  tavanomaisiin tuotteisiin on se, että ”kankaan” avulla seerumin tehoaineet imeytyvät paremmin ja ne vaikuttavat iholla pidempään. (lähde: Biodelly)

Tämän kangasnaamion pohjana on 100% biohajoava lyocell-kasvikuitu. Kuidussa on geeliä, joka sisältää ruusuöljyä, aprikoosinkiviöljyä, glyseriiniä, hyaluronihappoa ja F-vitamiinia. Kyllä, F-vitamiinia, eikä E:tä, kuten aluksi luulin ja ajattelin kyseessä olevan painovirheen pahainen.

En edes tiennyt, että on olemassa F-vitamiini, kamalan noloa myöntää. Mutta pienen googletuksen jälkeen huomasin, ettei tästä vitskusta olekaan paljon tietoa esillä. Löysin Wikipediasta kohdan, että F:n nykyaikainen nimike on linoleenihappo  ja se kuuluu välttämättömiin rasvahappoihin, joita ei nykyisin luokitella vitamiineiksi. Hah! Vanhaa tietoa siis. Voisi siis olettaa, että näin uuteen tuotteeseen F-vitamiini-nimike on laitettu pakkaukseen markkinointimielessä. Se kenties myy paremmin kuin "linoleenihappo"?

Tämä on kolmas tuote boksissa, jota en löydä Jolien verkkokaupasta. Löysin venäjänkielisen blogin, jossa oli tästä tuotteesta postaus, jonka kautta päädyin venäjänkieliseen nettikauppaan, jonka hinta oli siellä ilmeisesti 250 jotain. Merkintä oli kyrillisillä kirjaimilla, muttei tarkoittanut mielestäni ruplaa, vaan latinan aakkosilla se olisi ollut GRN. En tiedä siis, mikä valuutta oli kyseessä (anteeksi yleissivistymättömyyteni). Valuuttamuuntajan mukaan hintaa tällaiselle tuotteelle olisi tullut ruplista n. 3,45 euroa. Se kuitenkin kuulostaa täällä Suomen markkinoilla aivan liian pieneltä summalta, sillä kilpaileva merkki myy sheet maskejaan peräti 13 euron summalla per kappale. Voi siis olla, että se GRN on joku ihan muu valuutta. (Googletuksen jälkeen poissuljin Valko-Venäjän, Kirgisian ja Kazakstanin, joissa myös puhutaan venäjää).

Kävin nyt lukemassa muista boxipostauksia ja huomasin, että bloggaajakollegat olivat olleet etevämpiä ja löytäneet tuotteelle hinnan. Ilmeisesti se liikuu siinä n. 10 euron kieppeillä. (God, I suck!)


Nyt tuli tuote, jota en olisi osannut kaivata, mutta olen tosi iloinen, että sain sen. Ehkä boksin paras tuote sheet maskin lisäksi. :) Couleur Caramelin Twist&Lips on ajanhermoilla ja muodikkaasti puikkopakkauksessa. Huulipunan luvataan tuntuvan huulilla miellyttävän kosteuttavalta ja sopivan myös niille, jotka eivät ole normaalisti tottuneet käyttämään huulipunia.


Läpikuultava karhunvadelma (Dark Rose 403) sävyn sanotaan raikastavan päivettyneet kesäkasvot (mitkä?) ja sopivan täydellisesti myös vaalean ihon kaveriksi (huh). Tykkään tästä huulipunasta tosi paljon, vaikka vasta sain sen. :D Kokeilin tätä huulille heti, mutta laitoin sitä reilusti. Minusta tämä sävy on kuitenkin enemmän tumma kuin mikään nude tai heleä vaaleanpunainen ja vähän reippaammalla kädellä laitettuna tämä ei kyllä sovellu sellaisille, jotka eivät ole huulipunia käyttäneet. Yksi kerros tätä sen sijaan on varmasti sellaiseen kevyempään meikkiin just passeli.

Huulipunassa on kaunis kuulto ja minusta kimalle on vielä hillittyä ja sopii hyvin arkimeikkiin. Tätä varmasti tulee käytettyä. Kynää muistuttava pää helpottaa levittämistä ja huulten punaaminen tuntui tosi iisiltä tän kanssa. Tuntuma huulilla oli tosi hyvä. Enemmän huulikiiltomainen kuin huulipuna. Ihana, kosteuttava ja pysyvän oloinen koostumus näin ensituntumalla! Hintaa tällä on 19,50€, mikä ei ole mielestäni ollenkaan paha.

Laskin boxin arvoksi 78,30€, joka ylitti reilusti Jolien lupaaman summan (vähintään kaksinkertainen boxin hintaan nähden eli 24€ x 2 = 48 euroa). Kokonaisuudesta jäi hyvä mieli, tykkäsin siitä, että testereitä oli tällä kertaa selkeästi vähemmän ja mukana oli näppäriä tuotteita.

8 kommenttia:

  1. Juurikin tuo Patykan voide kiinnostaa eniten, mulla ei mene päivääkään ilman kropparasvaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun kohdalla vähän tällainen helmiä sioille -tilanne. :D Jospa sitä tässä taas intoutuisi, kun noin luksusvoidetta pääsisi voitelemaan iholle?

      Poista
  2. Jälleen kerran kiva boxi Jolielta, tykkään, että mukana on vain laadukkaita brändejä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se on kiva, kun voi luottaa saavansa laadukkaita tuotteita tästä boksista. Joissakin muissa yllätyslaatikoissa on välillä jotain tosi arkisia tuotteita (kerran katoin jostain postauksesta, että kuukautissiteitä :D), joten tää Jolie box on siihenkin nähden luksusta. <3

      Poista
  3. Heheh, täällä toinen, joka ihmetteli tuota F-vitamiinia :D Nämä sheet maskit on mulle ihan uus juttu ja odotankin innolla, että pääsen tuota testaamaan, vaikuttaa nimittäin tosi mielenkiintoiselta ja ilmeisen tykätyltä, miten oon missannut nämä aikaisemmin!

    https://bambiandthecity.wordpress.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis oo ainut! :D Mullekin nää sheet maskit on ihan uus juttu, mutta eivät ne kai ole olleet Suomen markkinoilla (mä toivoin, koska muuten olen ihan pihalla) kovin kauaa? Ja nyt siis tarkoitan tietysti luonnonkosmetiikan versioita. :)

      Poista
  4. skin food on itsellänikin, muutoin näyttää mielenkiintoiselta tuntemattomuutensa vuoksi tämä boxi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä laatikossa oli kivasti uusia jänniä tuotteita. Siitä iso plussa. :)

      Poista