maanantai 30. marraskuuta 2015

Esimakua seuraavan podcastin aiheesta

Kirjoittanut Belle

Blogissa on ollut nyt vähän hiljaisempaa. Sitä luulisi, että kun kirjoittajia on kolme, postauksia ehtisi tulla kolme kertaa enemmän kuin muissa blogeissa. No ei taida mennä ihan niin. Meillä on ollut paljon tekemistä itse kullakin, ja osa teksteistä on jäänyt muuten vain hautumaan. Ja sitten vielä meidän podcast... huoh...

Yritimme Mulanin kanssa tehdä uuden podcast-jakson sunnuntaina. Meni ihan hyvin, mitä nyt taas alettiin jaaritella liikaa, mutta sitten siinä vaiheessa kun olisin alkanut editoimaan äänitiedostoa, huomasin tekniikan pettäneen. Eiiih...

No, yritetään uudestaan, heti kun onnistutaan löytämään yhteistä aikaa. Jaan kuitenkin nyt meidän seuraavan podcast-jaksomme aiheeseen oleellisesti liittyvän videon. Eli tässä Kaisa ja Joni Jaakkolan youtubesta löytyvä webinaari, jossa käsitellään hyvinvointia hormonitoiminnan kautta. Kuuntelin itse tämän keskustelun pari viikkoa sitten, ja vaikka aika paljon oli minulle jo Kaisa Jaakkolan tekstejä lukeneena tuttua, tuli tässäkin pari mielenkiintoista vinkkiä pohdittavaksi.


Video on yli tunnin mittainen, itse kuuntelin sitä viikatessani pyykkiä ja tehdessäni muita tylsähköjä rutiinihommia.

Kaisa Jaakkola on ollut tosiaan minulle tuttu jo pidempään, mutta olen aiemmin lähinnä selaillut hänen kirjojaan ja lukenut blogitekstejä, eli en ole perehtynyt täysin syvällisesti. Nyt kuitenkin tartuin yhteen hänen kirjoistaan ja luin sen läpi. Osa asiasta oli kyllä jo minulle tuttua aiempien selailujen persusteella, ja muista lähteistä, mutta kyllä sieltä löytyi muutamia kohtia, joita sietää miettiä. Ja joskus ei niinkään tarvita uutta tietoa vaan vaikka vain uutta näkökulmaa oivalluksen syntymiseen.

Podcastissa tulemme sitten kertomaan, mitkä ovat näitä keskeisimpiä uusia oivalluksiamme tällä hetkellä. Ja ehkä isoimpia asioita, joita korjata, ja joihin itse keskittyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti