sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Ihana messuyllätys

Kirjoittanut Mulan.

Löysin muutaman viikon takaisilta I love me -messuilta vahingossa jotain, mitä olin jo halunnut. Kuitenkaan messuille mennessä en osannut/muistannut etsiä tätä kaipaamaani tuotetta ja kun menin  Kosmetologi -osastolle etsien muita pisteitä eksyin tämän merkin myyntipaikalle. Mikä onni!

Ja tuotehan oli Bellapierre!


Kirjoitinkin tästä kesäheilastani aikaisemmin ja jäin miettimään, miten saisin hankittua tämän jostakin helposti -ilman postikuluja. Ja siellähän tuo kompakti meikkipuuteri minua odotti. Vieläpä messutarjoushinnalla. <3


Pakkaus oli ehtinyt muuttua viime kerrasta, mutta tavara oli samaa tuttua.


Muistan kesällä, kun laitoin aikaisemmin omistamaani BP:tä ja siskoni kysyi, onko toi sävy minulle vähän liian tumma.  Sävy oli Ivory, toiseksi vaalein puuterin sävy. Nyt kun käytin viimeiset rippeet kyseisestä puuterista, oli äiti paikalla ja kysyin häneltä, oliko puuteri liian tumma minulle. Vastaus oli: vähän, muttei mitenkään häiritsevän. Minusta Ivory sopi aika hyvin kesään, olin varmasti silloin jossakin vaiheessa vähän päivettyneempi.

Nyt kuitenkin ostin Ultran ja jännitin, olisiko sävy liian vaalea hipiälleni. 

Kasvot ilman meikkiä
Bellapierre Compact Mineral Foundation sävy Ultra

Mielestäni sävy vastaa hyvin talvitarpeitani. Peittokykyäkin löytyy ja punoisuus tasoittuu aika kivasti. Meikin levitykseen käytin kabuksia ja finnien päälle levitin vielä lisäkerroksen peiteainesiveltimellä. Paketin mukana tulee vippa, mutta sillä ei saa kovin hyvää jälkeä ja puuteria menee sillä enemmän hukkaan. En suosittele sen käyttöä ensisijaisena levitysvälineenä.


Vasemmalla puolella Bellapierre ja oikealla meikitön puoli kasvoista. Minusta sävy on todella lähellä oman ihoni väriä. Parempi valinta, etenkin näin talvella, kuin Ivory.

Ah, nyt on taas kätevä meikkipohja, jonka voi ottaa mukaan matkalle tai tehdä pikaisesti meikin aamun kiireessä. Bella, welcome back. <3

7 kommenttia:

 1. Tosi hyvin peittää punaisuutta, voisin ajatella tuon vuoksi itsellekin, jolla lämpötilan vaihtelut tuovat ihoon kunnon punoitusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika hyvin peittää. :) Parasta on, että tuo kulkee myös helposti mukana, jolloin tarvittaessa meikin korjauskin onnistuu, jos vaan on matkakabuki (kuten allekirjoittaneella). Virossa myyjä sanoi minulle, että tämä kuulemma on vedenkestävä. Olin siitä vähän epäileväinen, mutta kyllä tämä käytössä on ollut pysyvä meikkipohja, vaikken uinut tämän kanssa olekaan. :D

   Poista
 2. Peittää hyvin mutta näyttää luonnolliselta! Tosi hyvältä vaikuttaa :)

  Ja ihan kuin ihosi vaikuttaisi rauhoittuneelta? Mä aion nyt tulevalla viikolla Esseillä, se on sopinut mun herkkis epäpuhtaalle iholleni kyllä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siksi minä tätä lisää halusinkin ja oli niin mahtavaa, että se tuolla tavalla yhtäkkiä osui kohdalle. ^^ Ja nyt vielä värikin täsmää hyvin eikä melkein.

   On iho rauhoittunut. Viime postauksen kuva on kuitenkin kohta kaksi kuukautta vanhempi ja ihon tilanne oli pahimmillaan sen näköinen. Ylläoleva kuva on otettu samana päivänä, kun postaus on tehty.

   Poista
 3. Olen pohdiskellut tämän puuterin hankkimista, ja mietin sävyvaihtoehtoja. Ultra olisi selkeästi ainoa valinta, mutta osaisitko verrata sävyä esim. johonkin toiseen mineraalipohjan sävyyn? Mulla on usein vaalein / melkein vaalein sävy meikkipohjasta, esim. Barefaced beautyn Innocent. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahan pistit. Veikkaisin, että Innocent on hieman tummempi sävy. Tämä nimittäin käy mulle hyvin, mutta Innocent saa mut aika kalpean näköiseksi sellaisenaan. Tällä tosin ei saa yhtä peittävää tulosta kuin BFB:n mineraalimeikillä, koska kerrostaminen tuolla on paljon työlläämpää, jolloin se voisi sulautua ihoon paremmin. Jos päivetyt yhtään kesällä, tää voisi olla sulle silloin ehkä hyvä?

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. :) En ainakaan etsi paljoa Innocentia tummempaa sävyä, mutta toisaalta Innocent on Lily Lolon todella vaalean BB-voiteen kanssa aika hyvä, joskus jopa liian kalvakka. :D Meikkipohjaa on aina helpompi tummentaa kuin vaalentaa.

   Poista