maanantai 21. joulukuuta 2015

Pieni mutta merkittävä seikka

Kirjoittanut Belle

Mitä yhteistä on Kjaer Weisin ripsivärillä ja Hurraw'n huulirasvalla? Siis niiden ilmiselvyyksien lisäksi, että molemmat ovat kosmetiikkaa ja kumpikin (luonnollisesti tässä blogissa) luonnon- sellaisia.


Ihastuessani Hurraw'n huulirasvoihin, innostuin erityisesti ominaisuudesta, jota lukemissani blogipostauksissa ei yleensä mainittu. Pari päivää sitten äiti kehui tuota samaa ominiasuutta myös Kjaer Weisin ripsivärissä keskustellessamme hänenkin nyt hankkimastaan tuotteesta. (Meillä on nyt KW:n ripsari kaikilla kolmella. Ehkä joku päivä päästään tekemään kattava vertailu- ja arviointipostaus.)

Minä olen vuosien saatossa onnistunut kehittämään itselleni unihuulirasvariippuvuuden. Yleensä päivät kuluvat sen kummemmitta rasvailuitta, jollei satu olemaan flunssaa tai muuta poikkeustilaa julistettuna. Öisin minun on kuitenkin saatava voidellut huulet - tai en saa unta!

Unihuulirasva-addiktio ei ehkä kuulosta pahalta, eikä se tietysti kokopäiväriippuvuuteen verrattuna olekaan, mutta mikään ei ole veemäisempää, kuin kaivaa yön pimeydessä kipeästi tarvitsemaansa huulirasvaa yöpöydältä ja onnistua kaatamaan tuubi niin että se lähtee vierimään lattialle ja kulkeutuu lopulta sängyn alle sinne kaikkein perimmäisimpään nurkkaan. Tämän takia on toki oltava varahuulirasvoja, mutta ei ole kerta eikä kaksi kun vararasva on lentänyt edeltäjänsä perässä. Huulirasvat ovat todella herkkiä kaatumaan ja kierimään.

Tässäpä sitten astuukin kuvaan Hurraw'n ylivoimainen etu muihin huulirasvoihin nähden. Se ei ole pyöreä. Sen hylsy on ihana, ystävällinen ja käyttäjäänsä rakastava ovaali. Se ei kaadu, koska sen voi antaa olla pöydällä lappeellaan jo alun alkaenkin. Se ei tipu eikä vieri. Se pysyy uskollisesti käden ulottuvilla, valmiina palvelukseen. 

(Tietysti Hurraw'ssa on myös ihan loistava tuoksuvalikoima. Mutta paraskaan tuoksu ei jaksa oikein ilahduttaa enää siinä vaiheessa kun sen perässä on nuohottu lattioita yön pimeinä tunteina.)

Kjaer Weisin ripsiväri on pakattu samalla lailla nerokkaaseen hylsyyn. Ripsivärin kanssa en tosin itse ole yleensä onnistunut olemaan niin mämmikoura, että sen kaatuilu ja tipahtelu olisi päässyt ihan urakalla ärsyttämään. Mutta äiti arvosti ominaisuutta tämänkin tuotteen kohdalla. Ja ei se pahaa tee minustakaan.

Kosmetiikkavalmistajat: luopukaa sen pyörenä muodon ihannoinnista! Tämä on pieni mutta erittäin merkittävä asia.

8 kommenttia:

 1. Aamen! Ei voi muuta enää sanoa...

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä totta! Mulla on pöydällä Crazy Rumors huulivoiteita ja ainakin kerran päivässä noukin niitä lattialta. Harmi, ettei Hurraw-voiteet vaan tunnu niin hyvältä huulilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se jatkuva noukkiminen alkaa jossain vaiheessa ärsyttää. Minä en ole vielä kokeillut Crazt Rumorseja, mutta Hurraw't on kyllä sopineet mulle tosi hyvin.

   Poista
 3. Mä tykkään kanssa molempien muodosta, aluksi tuntuivat kummilta käteen, koska meidät on totutettu pyöreään, mutta niihin oppi, eikä tunnu enää yhtään hullulta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan aluksi sitä oli vaan että "häh, miksi tää on niin kummallisen muotoinen". Mutta sille on kyllä syynsä. Tai ainakin siitä on hyötyä.

   Poista
 4. Mullon huulirasvan käyttö ihan itse kehitelty semi-riippuvuus- yks tylsä päivä, jollon ihan vaan tuoksun vuoksi lämpättyä (Hurrawin Moon balmia) huulille, ja jo kohta huulet "tuntuu kuivilta" olematta oikeesti kuivat.
  Sama juttu esim. suihkepulloisen kasvoveden suhteen. Ennen ei tienny tarttevansa ja nyt on yhtenään pullo kourassa.
  Mut ne on ihania.

  Toi Kjaerin ripsari pitäs. Pakkausten takia haluan testataten upata koko kosmetiikkagarderoobin ko.merkin tuotteisiin et saa kaiken sävy-sävyyn :D . Oon päässy vasta luomivärien ja luminezerin makuun. Toivottavasti niille tulee vielä puikollinen huulipuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne huulirasvat on kyllä ihania. Mutta riippuvuus toisaalta aina vähän ärsyttää. Ei tuo yöhuulirasvariippuvuuskaan elämästä turhan kätevää tee.

   Kjaerin ripsaria kannattaa kyllä tosiaan kokeilla. Mullahan ei mikään tunnu täysin pettämätön olevan, mutta KW on kyllä ehdottomasti toimivimmasta päästä.

   Poista