torstai 17. joulukuuta 2015

Podcast: Kaisa Jaakkolan oppeja unesta ja Tata Harperin voidemainen puna

Nyt saatiin kolmas podcastimme ulos! Jaoimme sen taas kahteen eri osaan, joista ensimmäisessä keskustelemme hyvinvointiaiheesta ja toisessa kosmetiikasta. Eli valitkaa kuunneltava pätkä mielenkiinnon mukaan.


Hyvinvointiosiossa jutustelimme tällä kertaa nukkumisesta ja jaoimme Kaisa Jaakkolalta nappaamiamme vinkkejä. Mulan oli muutama viikko sitten Jolien tähtivierasillassa kuuntelemassa Jaakkolan luentoa ja Belle puolestaan on osallistunut Väsyneestä virkeäksi -verkkokurssille. Uni on kyllä kieltämättä asia, johon kannattaisi panostaa, ja johon yritetäänkin panostaa... mutta jotenkin sitä vaan vähän väliä lipsuu. Mutta kuunnelkaahan mitä apukeinoja olemme saaneet unen tulon vauhdittamiseen. Tässä linkki yhteen niistä, Mulanin mainitsemaan f.lux-ohjelmaan.


Kosmetiikkaosiossa Belle esittelee uuden hankintansa, Tata Harperin Very Charming-sävyisen huuli- ja poskipunan, ja jakaa ensifiilikset siitä. Kattavampaa arviopostausta on tulossa kunhan tuotetta on tullut vähän pidempään testattua. Mutta lupaavalta vaikuttaa!
Tata Harperin lisäksi podcastissa mainittiin myös poskipunista vanhoja lemppareita, kuten Zuiin Mango, jolla ei voi epäonnistua, ja Kjaer Weisin Embrace, jolla saa hyvin luonnollisen sävyn poskiin.

3 kommenttia:

 1. Tätä Tata Harperin voidemaista poski/huulipunaa olenkin halunnut kokeilla pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mennessä vaikuttaa minusta kyllä tosi hyvältä. Ja tuo Very Charming -sävy osui kyllä itselleni nappiin. On poskipunana ihan tosi hyvän näköinen. :)

   Poista
 2. Teestä puheenollen: luin jostain uutisesta, että Hollannissa on ryhdytty tarjoamaan teetä ruokajuomana (tai ainakin juomana) kouluissa sen tutkittujen terveysvaikutusten vuoksi. Teen väriä en muista, mutta teestä on kuitenkin kyse.


  Itse olen kääntynyt yhä enemmän valkoisen teen puoleen. Yksi syy on se, että en saa siitä kitkerää tai liian vahvaa yrittämälläkään - ja minulla on aadeehoona kaikissa tekemisissä lukuisia tilaisuuksia sössiä ne. Yleensä onnistun mainiosti käyttämään tuo tilaisuudet hyväkseni tai pikemminkin pahakseni. Valkoinen tee ei anna siihen mahdollisuutta.

  Toinen syy valkoisen suosimiseen on se, että on tullut viitteitä siitä, että se olisi kaikkein tervellisin teelaatu. En tunne tutkimusten pätevyyttä tarkemmin, mutta haluan uskoa niin tuon ensimmäisen syyn takia. Keitän usein - niin, siitä on oikeastaan tullut tapa - ison teepannullisen valkoista teetä heti aamusta ja litkin sitä pitkin päivää. Koska pidän myös jäähtyneestä teestä, kiirettä ei ole. Veden lipittely (ilman kovaa janoa) ei ole koskaan kiehtonut minua, mutta valkoinen tee menee kepsasti alas.

  Kun kävin hoidattamassa kasvojani, hoitajani sanoi, että minulla on tuskin lainkaan ryppyjä (ja olen kuitenkin jo 57v.). Olen itsekin havainnut saman, mutta ajatellut sen johtuvan kehnosta lähinäöstäni ja yltiöpäisestä toiveikkuudestani. Nyt pistän ilmiön valkoisen teen piikkiin :D

  http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1417781297812.html

  VastaaPoista