lauantai 9. huhtikuuta 2016

Tärppejä Luonnonkaunis -messuille

Kirjoittanut Mulan

Olin tänään koko päivän Luonnonkaunis -messuilla ja yritän nopeasti vinkata teille viimeisillä voimillani ennen nukkumaanmenoa, mitä huomenna on tarjolla. Toivottavasti saatte hyviä vinkkejä. :)


Paikalta löytyi Unique Haircare, kuten jo eilen vinkkasin ja tuotteita sai mukavasti alennettuihin messuihintoihin. Mm. eilen kirjoittamani suolasuihke lähtee nyt 12 eurolla. Jos yhtään kutkuttelee kokeilla, suosittelen ostamaan sen tällä edullisemmalla hinnalla. :)


Samasta pisteestä löytyy myös australialainen meikkisarja Zuii, jonka kaikki tuotteet ovat myös tarjouksessa Unique Haircaren tapaan (noin -20%). 


Esimerkiksi huulipunat maksavat muistaakseni 20 euroa. Ostin itselleni I love me -messuilla tuon Sheer Stick -huulipunan ja en ole joutunut katumaan. Valikoimassa on mitä ihanimpia sävyjä.


Zuuilta on tullut kaksi aivan valloittavan oloista uutuustuotetta: puristemeikkipuuteri ja ruusuirtopuuteri. Puristepuuteri on 30 euroa ja niin muistaakseni myös irtopuuteri. En mene toki vannomaan ja pidätän oikeuden muutoksiin. :D

Uutuuksia

Nafhalla oli tosi hyviä messutarjouksia. Ostin itselleni kasvonaamion neljällä (4!) eurolla (liekkö jäänyt niitä enää jäljelle). Ja tämä hinta kuulemma vain siksi, että he uudistavat pakkauksen. Vou. Kuorintavoide maksoi sitten taas 6 euroa, aivan pilkkahinnalla lähti sekin. Luomu arganöljyä sai 100 ml 19 euron hintaan.




Skin Blossom ei ole merkkinä alunperinkään mikään kallis, mutta alkuperäisistä hinnoista oli lähtenyt  pois silti muutama euro messujen ajaksi.


Natural Goods Companyn pisteellä Kadhin kaikki öljyt maksoivat 10 euroa. Jos minulla ei olisi jo miljoona eri öljyä kotona (mm. yksi aukaisematon Kadhin Lotus Pink) olisin varmasti ostanut niitä messuilta. :)


Santella oli aika kova tarjous: kaksi yhden hinnalla. Omat kokemukset Santesta ovat olleet positiivia. Ne ovat olleet hyviä perustuotteita, jotka eivät alkuperäishinnallakaan kovin paljon kukkaroa rasita.

Ekovistalla löytyi Cattier Paris -sarjan tuotteita messuhinnoilla. Lisäksi Acorelle uusi aurinkosuojatuotteitaan, jolloin vanhat erät myydään pois huokeilla hinnoilla. Huomennakin voi olla vielä pengottavaa. ;)


Laveran pisteeltä löytyi Laveran lisäksi Born to Bioa ja Lilly's Eco Clean -tuotteita tarjouksella osta 2 maksa 1. Ja tuotteita sai siis "sekoittaa" keskenään, ei tarvinnut ostaa kahta samaa tuotetta.


Taas harmitti, että omistan ennestään niin paljon öljyjä: Tahiti Monoi -öljy oli hyvässä tarjouksessa (muistaakseni melkein puoleen hintaan).




Mua jäi himottamaan 6 euron luomivärit. Tai messutarjous koski myös niitä, joten jos luomivärejä ostaisi kaksi, jäisi kappalehinnaksi kolmea euroa. Toivottavasti huomenna olisi jäljellä vielä itselle mieluisia sävyjä, tänään nimittäin yritin hillitä kukkaron nyörejäni, jotta jäisi jotain huomisellekin. :p


Se on öitä, toivottavasti joku ehtii lukea tämän ennen messuille menoaan! :)

10 kommenttia:

  1. Kävin myös eilen messuilla, ja myös esim. Urtekramin uudet kookostuotteet vaikuttivat tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta kans! Kookos ei ollut kuitenkaan tuoksuna liian voimakas, joten voisin kuvitella käyttäväni sitä, vaikken hulluna kookoksen tuoksuun olekaan. Olin myös tosi ilahtunut, että vauvoille suunnattu tuotesarja tulee apteekkeihin myyntiin. Mahtavaa, että luonnonkosmetiikka aletaan ottaa jo vakavasti ja kansan tietoisuuteen. :)

      Poista
  2. Eilen illalla väsyneenä vaan äkkiä lukaisin läpi tän sun postauksen ja katsoin, että jaa, Zuiilta tullut puutereita, onpa tylsä uutuus. Nyt sitten Instagramissa vasta tajusin Miss Piggyn kuvasta, että tuo ruusuirtopuuteri olikin jotain ihan muuta kuin tylsää. En ollut sun kuvasta eilen ollenkaan tajunnut, että se on tuommoinen jännä. Tuo pitäisi kyllä nähdä livenä! Kiinnostaisi heti tietää siitä vähän enemmän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassahan ne ruusun terälehdet näkyvät, mutta eivät ilmeisesti riittävän selvästi. Olen kamalan ujo ottamaan kuvia messuilla, kun aina joku vääntäytyy siihen väliin. Siksi ei oikein tullut otettua tarkempaa otosta, kun pelkäsin olevani tiellä.

      Poista
  3. Minäkin ostin jotain tuotteita, kun nyt sai edullisesti. Harmi kun et uskaltanut tulla juttelemaan. Mä sanon aina, että mun kanssa pitää tulla juttelemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerralla (mulla varmaan I love me -messut) mä sitten tulen! Ehkä suurin pelko olisi ollut tulla esittelemään itsensä Mulanina ja huomata sun ilmeestä, ettei sulla oo hajuakaan mistään Kasvokkain-blogista ja olisin lähtenyt nolona pois. :D Mutta nyt kun on saatu "lupa" rohkaistun ensi kertaa varten. :)

      Poista
  4. Oli kyllä ihania juttuja messuilla! Matkaan olisi voinut tarttua vaikka ja mitä, mutta koitin hillitä hieman itseäni, yleensä nimittäin sekoan tällaisista.. ;) Urtekramin kookostuotteet kyllä valloittivat, niitä lähti kotiin mukaan. Kadhin öljyjä itsekin hypistelin, kunnes taas tajusin, että kotona on jo erilaisia öljyjä vaikka millä mitalla.. Hillitsin siis taas itseni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä sai tosiaan hillittä itseään! Oli niin paljon hyviä tarjouksia joka puolella. Mieluusti luen sitten sun blogista, mitä tykkäsit niistä kookostuotteista. :)

      Poista
  5. Hei, olipa kiva löytää tänne blogiisi. Kiitos kun kommentoit, käyn aina vastavierailulla ja täältähän löytyy vaikka mitä ihanaa ja arvokasta tietoa.
    Kiitos <3
    Hyvää päivän jatkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tästä kommentista! Mukavaa, että meidän blogin löytäminen on ilahduttanut. Hyvää päivän jatkoa myös sinulle, kommenttisi teki omasta päivästäni jo paremman! <3

      Poista