keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kesäkuvitus

Kirjoittanut Mulan


Luonto on niin erityisen kaunis, kun se viheröi. Kaikki kauniit kukat tekevät ympäristöstä niin erilaisen ja värikkään, kuin mihin on tottunut muina vuoden aikoina.
Pyörämatka voi olla elämys ja meinaan joskus pakahtua ympäristön ihanuudesta.


Luonnolla on mitä ihmeellisimpiä kasveja, joiden nimiä en edes tiedä tai muista, mutta ne hämmästyttävät minua vuodesta toiseen.


Miten kasvin lehti voi muuttua purppuraksi?Ja eläimet. Niistä minulle tulee hyvä mieli. Tuntuu niin onnekkaalta, että voi sattumalta törmätä joutsenperheeseen kotimatkalla. Kerrankin syy pysäyttää pyörä ja ottaa puhelin esiin kuvaamista varten. Muuten kun on muka aina niin kiire. 

Ylläolevat kuvat ovat pieniä hetkiä minun tämän astisesta kesästäni. Muistuttumassa minulle, että elän tätä hetkeä ja jotta nauttisin tästä vuodenajasta ja lämmöstä. Nauttikaa tekin. <3

10 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia, viimeistään tuo suloinen joutsenperhe sulatti sydämen täydellisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jonna. :) Joutsenperhe oli aika sympaattinen, vaikka sainkin toiselta vanhemmista epäileviä katseita kuvatessa. :D Onneksi en mennyt sen lähemmäksi. ^^'

   Poista
 2. Niin ihania kuvia Suomen suvesta.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen juuri muuttanut ja tällä hetkellä huushollissa less is more, joten kulhot voivat mennä niitä enemmän tarvitsevalle. :)

   Poista
 3. Nyt on ollut ihanan lämmintä, joten olen koettanut olla mahdollisimman paljon ulkona ja nauttia kesästä. Jatkuisipa tämän vuodenaika pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Mäkin olen niin vilukissa, että tää on ainut vuodenaika, kun mulla ei ole kylmä ja mä niin nautin siitä. <3

   Poista
 4. Ihana joutsenperhe! Kyllä Suomen kesä vaan on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä symppiksiä! Ja on tosiaan, sitä ei aina tajuakaan, mitä kauneutta luonto täällä tarjoaa. :)

   Poista