torstai 28. heinäkuuta 2016

Kesän virkistävät kosmetiikkatuotteet

Kirjoittanut Mulan

Helteiden helliessä kesätuoksut ja nopeat freesaajaat ovat hyvin tervetulleita tuotteita. Omassa kassissa mukana ovat liikkuneet nyt pari päivää Acorellen Beach Water -vartalotuoksu* ja Madaran Nokkossuihke.


Nokkossuihketta voi käyttää kasvoille ja koko vartalolle. Omassa käytössäni tämä on ollut kasvojen raikastaja ja olen myös suihkutellut tätä päänahkaani. Kun olen hikoillut hieman ja pyyhkinyt hiet pois, suihkuttelen Nokkossuihketta välillä myös vartalolle. Nokkossuihke on nopea ja kätevä ihon rauhoittaja auringossa olon jälkeen, koska se sisältää ensimmäisenä ainesosana aloe veraa. Myöhemmin illalla laitan sitten after sunia, jos iho on punoittunut auringosta, mutta Nokkossuihke kulkee päivällä hyvin mukana ja on tarpeen tullen oiva ensiapu.


Turvallista kesätuoksua kaipaavalle Acorellen Body Mist on täydellinen. Se ei sisällä fotosensitiivisiä hajusteita, jotka voivat aiheuttaa pigmenttimuutoksia ihossa. Koska kyseessä on vartalotuoksu, ei tuotteen tuoksu jää vartalolle pitkäksi aikaa. Omalla kohdallani tykkään tästä, sillä en ole tottunut tuoksumaan voimakkaasti koko päivän joltakin. Body Mistiä on helppo lisätä pitkin päivää ilman, että tarvitsee pelätä tuoksun olevan niin voimakas, että se voisi ottaa jollakulla henkeen. Tätä uskaltaisin laittaa vaikka mennessäni julkisiin kulkuvälineisiin.


Jos kaipaa kunnon tuoksua, joka pysyy iholla monta tuntia, siihen löytyy luonnonkosmetiikasta ylellisen Honoré des Présin hajuvedet. Oma tuoksuni Vamp à NY sisältää mm. rommia, vaniljaa. Tuoksuu minusta hyvällä tavalla "vahvan naisen" -hajuvedeltä. :D


Ymmärtääkseni tätä hajuvettä pitäisi olla turvallista käyttää myös kesäisin auringossa. Itse tosin taidan suosia nyt Beach Wateria sen ollessa juuri niin ihanan kevyt ja raikas. :)Mitä teillä on mukana kasissa kesäpäivillä?

*tuote saatu blogiin testiin Ekovistalta

6 kommenttia:

 1. Hitsi, mä olin jo unohtanut, että sulla on tuo Vamp à NY ja katsoin ihan ihmeissäni, että mistä sulle on tuommoinen tullut. Vähän aikaa meni kun muistin, että esittelithän sä vissiin jo Instagramissakin(?) sen. Mulla ei edes muisti pelaa nykyään.

  Mutta hauskaa kun meillä kaikilla kolmella on tuo! Tuo on toistaiseksi ainoa luonnonkosmetiikan tuoksu, joka on tosissaan kolahtanut mulle, ja muut tuoksut mukaan lukien ainoa, jota pystyn oikeasti käyttämään. Mä en vaan pysty olemaan niissä peruskemppareiden tuoksuissa. Ostin joskus yhden aivan ihanan tuoksun, mutta se joku kaikissa niissä tuoksuissa oleva peruskatku vaan alkaa häiritä ja melkein ottamaan henkeen aina jossain vaiheessa päivää.

  Kiinnostaisi tuota Acorellen Body Mistiä kyllä kieltämättä testata. Pitäisi käydä katsomassa, löytyiskö sitä mistään, että voisi haistella edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Instassa tuo Vamp a Ny näkyikin. Äiti ihmetteli samaa, että se ei tiennyt ees mun omistavan koko hajuvettä. :D

   Mullakin käy synteettiset hajuvedet henkeen. Vähän hankala niitä on käyttää silloin. :/ Muistaakseni Acorellen Body Mistiä löyty mm. Oulun Sokoksesta.

   Poista
 2. Oi, tuo Nokkonen kuulostaa niin mun tuotteelta! Acorellen misti on aina matkassani samoin kuin ruusuvesi kasvoille. Ekovistalta on kotona pari öljyä, joista en luovu. Hamppu ja argan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Nokkossuihke on tosi kiva! Ihanan raikas tuoksu, josta tykkään ja jättää mukavan tunteen iholle suihkuttelun jälkeen. :) Acorelle löysi nyt näiden kesähelteiden myötä mun laukkuun ihan itsestään.

   Mä en olekaan kokeillut hamppuöljyä. :O Argan sen sijaan on tuttu ja siitä tykkään. :)

   Poista
 3. Minulla taitaa olla Nurmen laventelivesi käsilaukussa, suihkuttelen sitä yleensä öisin töissä kun ilmastointi korputtaa ihoa :D Tykkään kanssa tuosta Acorellen mististä, se tuoksuu niin ihanasti kesälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi. laventelivesi kuulostaa hyvältä. :) Mulla on ollut sitä joskus kotona kylppärissä ja suihkuttelen sitä aamulla herätessäni kasvoille. Ja tuo Acorellen tuoksu on ihana ja kesäinen.<3

   Poista