perjantai 26. elokuuta 2016

Blogin synttäriarvonta nro 2

Kirjoittanut Mulan

*ARVONTA ON PÄÄTTYNYT*

Blogin synttäri-ilakoinnit jatkuvat ja olemme järjestäneet teille toisen arvonnan! :) Tässä linkki ensimmäiseen, jos se on mennyt ohi. Ensimmäisessä arvonnassa sai valita kolmesta setistä itselleen mieleisen palkinnon. Tällä kertaa jaammekin kaksi kappaletta lahjakortteja Hyvinvoinnin Tavarataloon ja voittajat voivat hankkia niillä mitä ikinä lystäävät. :D Lahjakorttien arvo on 25 euroa per lahjakortti, jolla voi myös maksaa postikulut.


Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoima on todella laaja ja veikkaan ja mulla ainakin tulisi suuri valinnan vaikeus ostoksissa, jos voittaisin kyseisen lahjakortin. Niinpä kerron ihan vain inspiraatiota luodakseni, mitä minä mahdollisesti hankkisin, jos saisit tuon 25 euron lahjakortin (tämä vain hypoteettisesti, en tietenkään osallistu arvontaan! :'D) Hyökkäisin varmaan itse luonnonkosmetiikan Outlet-puolelle ja haalisin aletuotteita koko rahan edestä. :D Sieltä löytyy mm. suomalaisen Ole Hyvän erilaisia shampoita (4 euroa) ja suihkugeelejä (6 euroa).

Toinen himotuksen kohteeni olisivat varmaan lisäravinteet, joihin laittaisin rahat menemään. Sillä saakin jo 20 euroa melko nopeasti täyteen (jos haluaa varata lahjakortista 5 euroa postikuluihin).


Lisäravinteista ostaisin luultavasti (Opti!)MSM:ää lisää varastoon, sillä käytän sitä taas päivittäin (muuton aikana tuli tauko). MSM:n hyödyistä ja käytöstä voit lukea aikaisemmasta postauksestani täältä.

Katsoin läpi Kampanja-sivua ja sieltä minua kiinnostaisi ehdottomasti Puhdas+:n tuotteet. Muun muassa C-vitamiini lähtee todella edullisesti (9,90€). Se ja Puhdistamon maustettu MSM olisivat varmaan aika hyvä kombo hankittavaksi, vaikka siitä jäisikin pari euroa omasta pussista maksettavaksi.

Ja sitten itse arvontaan.

Arvonnan säännöt:


Yhden arvan saat kommentoimalla tätä blogipostausta. Kerro, mitä sinä hankkisit 25 euron lahjakortilla ja miksi luet Kasvokkain-blogia. Jos löysit lukijaksemme vasta nyt, kerro miten eksyit sivuillemme.

Toisen arvan saat, jos liityt lukijaksemme Bloggerissa tai seuraajaksemme Facebookissa tai Instagramissa. Muista mainita kommentissasi, mitä kautta seuraat meitä.

Kolmannen arvan voit saada, jos jaat postauksemme omassa blogissasi tai Facebookissa.
Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut arvontaan, ja jos osallistut useammalla kuin yhdellä, kerro myös, mitä kautta seuraat blogia ja missä jaoit tiedon arvonnasta. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi!


Arvontaan voi osallistua ensi kuun alkuun, torstaihin 1.9. mennessä.

Onnea kaikille arvontaan! ^__^

36 kommenttia:

  1. Ostaisin heraproteiinia :) Ja ekaa kertaa eksyin blogiin instagramin kautta. Seuraan FB:n ja IG:n kautta eli 2 arpaa :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Kahdella arvalla mukana :)

    Luonnonkosmetiikkaahan sillä tulisi hankittua, ehkä Laveraa tai Born to Bio:a.

    Löysin bloginne, kun olitte jättäneet kommentin blogiini, kiitos siitä :)
    Tykkään lukea luonnonkosmetiikasta testituloksia ja saada hyviä vinkkejä.

    Terkuin, Mira
    Prinsessajuttu -blogista

    VastaaPoista
  3. Kolmella arvalla mukana, seuraan sekä Bloggerin että Facebookin kautta, ja myös jaoin Facebookissa.
    Ostaisin lahjakortilla luultavasti Urtekramin kookossarjan käsisaippuan, Ole Hyvä-tuotteita ja astianpesuainetta :) Luen tätä blogia, koska sen aihepiiri kiinnostaa kovasti, ja jutut ovat hyvin kirjoitettuja :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ostaisin niitä shampoita mitä sinä suosittelit! Törmäsin teidän blogiinne tänään instassa. Olen mukana kahdella arvalla koska seuraan teitä instassa
    sinituuliaojala@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Yksi arpa!Eksyin Blogit.fi palvelun kautta kurkistamaan.Suihkugeelin ainakin ostaisin. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kaksi arpaa uutena lukijana :) Ja onnea toki synttärisankarille. Löysin blogiin Googlen kautta :) Ostaisin lahjakortilla Puhdistamon tuotteita, kuten Chian siemeniä. Ja onhan tuolla vaikka mitä muutakin kivaa. / jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Insta seuraajana arvonnassa mukana! ostaisin jotain kookokselta tuoksuvaa! jasminella82 @ gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukana. :) Ostaisin ehkäpä lisäravinteita ja kosmetiikkaa! Blogista taas luen mielelläni luonnonkosmetiikka-arvosteluja. :)

    VastaaPoista
  9. Kahdella mukana.
    Tutkisin ensin sen outlet-puolen ja varmasti saisin siellä jo summan törsättyä :)
    Bloggerin kautta luen ja seuraan myös instassa ja fb:ssä.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla bloggerrin lukijana mukaan.ja laveran tuotteita varmaankin ostaisin. Ja just luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Lisäravinteita varmasti tulisi hankittua. Kaikki luonnonkosmetiikka postaukset luen mielenkiinnolla.
    Kahdella mukaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Vitamiineihin, lisäravinteisiin ja kodinsiivousaineisiin menisi mulla tuo 25euroa helpostikin!
    Kahdella arvalla olen mukana, jos Bloglovin kelpuutetaan toiseksi :)

    -Tiltu
    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  13. Kahdella mukaan, fb:ssä seuraan. Lisäravinteita ostaisin.
    T. Nelliina
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  14. Ostaisin luultavasti Shcmidtsin deodorantin! Blogia aloin lukemaan, sillä luonnonkosmetiikka on itselle melko uusi tuttavuus. Joten mielelläni luen kosmetiikkakokemuksista ja saan vinkkejä erilaisita tuotteista.

    Seuraan bloggerissa ja instagramissa.

    Kahdella arvalla osallistun siis.

    hheinij(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Kahdella mukana, seuraan sekä facebookissa että bloggerin kautta. Ostaisin kivoja naposteltavia kuten pähkinöitä. Puhdas+ kiinnostaa kovasti myös.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Ostaisin madaran tuotteita. Löysin luonnonkosmetiikan pariin vasta äskettäin ja olen kuin lapsi karkki kaupassa!! Kaikkea ihanaa olisi tarjolla. Aaaah!! ��pääasiassa olenkin tilannut Hyvinvoinnin tavaratalosta kaiken käyttämäni luonnonkosmetiikan.Blogiisi törmäsin myös vasta äskettäin, facebookin ehdottamana ja seuraankin sinua sieltä kautta. Kiva oli löytää taas uusi seurattava!!

    VastaaPoista
  17. Ostaisin luonnonkosmetiikan puolelta jotain ihanaa, ainakin käsivoide lähtisi matkaan. (:
    Tykkään Kasvokkain-blogissa erityisesti tuotteiden esittelystä. Olen tämän blogin kautta tutustunut moniin minulle ennestään tuntemattomiin tuotteisiin. :)
    Yhdellä arvalla mukana.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kaksi arpaa, seuraan bloggerissa. Ostaisin Madaran SOS seerumin, johon lahjakortti ei kokonaan riittäisi mutta sitä olisi ihana kokeilla. Luen teidän blogia, koska koen, että täällä on vähän erilainen ote blogin kirjoittamiseen. Vaikea kuvata sitä, mutta tuotearvostelut ei ole vain sellaisia, että tämä oli ihan kiva tuote, vaan enemmän tarinallista juttua :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  19. Bohon ripsaria haluaisin ehdittomasti kokeilla, täydellisen luonnonkosmetiikkaripsarin metsästys kun ei tunnu loppuvan koskaan ;) Lisäksi mukaan lähtisi vielä Dabban siankärsämö kukkaisvesi, se kun on omalla kohdalla toiminut kuin ihme ihon epäpuhtauksille! Muistelisin että päädyin bloginne seuraajaksi googlailemalla kokemuksia luonnonkosmetiikasta, taisi kyseessä olla Zuiin ripsarit..ja lukijaksi jäin koska kirjoitatte monipuolisesti ja lähestyttävästi kaikista luonnolliseen hyvinvointiin liittyvistä asioista :) Seuraan myös instagramissa joten 2 arpaa mukaan kilpailuun :)
    illuusianne(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  20. Hankkisin esim. Benecosin kynsilakkoja lisää tai jonku Laveran huulirasvan kokeiluun tai Yogi Tean teetä ja Weledan Citrus deodoranttiki kiinnostaa. Että kyllä tuolta löytyis vaikka ja mitä! Seuraan Bloggerin ja instan kautta. Maili on laurakatarooma@gmail.com. Niin ja 2 arpaa!

    VastaaPoista
  21. Tulisi se valinnanvaikeus eteen :D Tarvitsen ainakin ripsarin, shampoon ja hoitoaineen ja superfoodeja on hankintalistalla paljon.
    Blogiasi seuraan Bloggerin kautta ja tykkään blogissasi kiinnostavista luonnonkosmetiikkajutuistasi :)
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kahdella mukaan (insta+face) ja Ole Hyvä -tuotteita hankkisin :) Tykkään blogin aiheista.

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  23. Hankkisin joko lisäravinteita tai luonnonkosmetiikkaa. Blogissakin tykkään luonnonkosmetiikka-aiheista, olen lukija Bloggerin kautta joten kahdella arvalla mukana.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Luen Bloggerin kautta, nimellä Mimosa. talkandbake@suomi24.fi

    Seuraan blogianne, koska teillä on kiinnostavia aiheita ja sellaista kosmetiikkaa, joihin itse harvoin törmää/tulee ostettua.

    Ostaisin ainakin Urtekramin kookoskuutioita ja Ole Hyvä -sarjan tuotteet kiinnostaa myös, jopa niinkin tylsä asia kuin ikkunanpesusuihke :D Clipperiltä jotain teetä ja ehkä lakritsijauhetta!


    Mukana kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  25. Kahdella mukana, blogit.fi kautta seuraajana. Lahjakortilla ostaisin käsi- ja jalkavoiteita.
    mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. Ostaisin varmasti vitamiineja.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Kahdella arvalla mukaan, bloggerin kautta liityin seuraajaksi. Löysin blogisi tuolta blogit.fi blogilistalta, kun etsin luonnonkosmetiikkajuttuja. Jos voittaisin, ostaisin hyvin luultavasti luonnonkosmetiikkaa :) Riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Minä ostaisin ainakin marjajauheita. Olen itse niin huono keräämään marjoja ja nuo jauheet ovat niin näppäriä. Siitä vaan ropsauttaa vähän puuron tai jogurtin sekaan.
    Olen mukana kahdella arvalla. Seuraan bloggerin kautta.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Ostaisin raakasuklaan valmistuspaketin. On jo pitkään tehnyt mieli testata sellaista mutta ei vaan ole raaskinut ostaa.

    Mukaan yhdellä arvalla!
    t. Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kosmetiikka on intohimoni, mikä selittää seuraamiseni. :) Hyvinvoinnin tavaratalossa suuntaisin itsekin ale-haukkana outlet-osioon ja sieltä poimisin Cattieria, Laveraa, Skin Blossomia tai Puhdas+:aa. Seurailen bloggerin kautta eli 2 arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Ostaisin luultavimmin puhdas+:aa tai Laveraa, tulisivat tarpeeseen :)
    Yhdellä arvalla mukana.
    minna82@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Lisäravinteita pitäisi hankkia, kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Lisäravinteita pitäisi hankkia, kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Kosmetiikka ainakin kiinnostaisi :) Blogiin olen löytänyt blogit.fi-sivun kautta. Yhdellä arvalla mukaan! cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Blogger-lukijana mukaan arvontaan. :) Hankkisin kuivattuja hedelmiä ja blogiin olen eksynyt ensimmäisen kerran muistaakseni toisen blogin kautta. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista