maanantai 10. elokuuta 2015

Kasvokkain - blogin tarina

Tämä blogi on ollut vireillä pitkään. Siitäkin huolimatta, että varsinainen idea heitettiin ilmoille vain pari viikkoa sitten, on suunta ollut selvästi kohti tätä jo kauan.Meitä on kolme: äiti ja kaksi tytärtä. Toinen tyttäristä on nuori ja toinen nuorehko, äiti taas on mieleltään ikinuori, mutta vastustaa sitä, että häntä sanotaan nuorekkaaksi. Ja vaikka ikä olisi korvien välissä mikä tahansa, ihoa ja kehoa ei voi estää vanhenemasta - mutta aina voi tietenkin yrittää.

Me kolme olemme siis samaa perhettä, mutta nykyään asumme kaikki eri osoitteessa. Perheyhteytemme on aina ollut vahva. Meillä keskustellaan asioista, kivoista jutuista ja asioista, joita mieluummin ei kohtaisi. Meillä syynätään ja analysoidaan, keskustellaan, saivarrellaan, maalaillaan ja höpötellään. Me katsotaan yhdessä komediasarjoja ja siteerataan Disney-leffoja.

Mutta vaikka meillä ollaan puheliaita, ollaan myös vähän introverttejä. Monet sisarukset ja äidit ja tyttäret juttelevat usein puhelimessa, me teemme sitä verrattain harvoin. Yhteys säilyy silti ja parhaat keskustelut, suurimmat oivallukset ja kaikista hölmöimmät, pinnallisimmat ja turhamaisimmat höpötykset käydään Kasvokkain.

Viimeisten vuosien aikan yhdeksi yhteiseksi kevennykseksi välillä raskaankin elämän keskelle on muodostunut höpötys kosmetiikasta. Sen ympärille tuntuu siis luontevalta aloittaa myös yhteisblogi. Blogi, jossa voidaan avautua ihomme kunnosta ja aivan turhamaisistakin ulkonäköasioista. Blogi, jossa fiilistellään, tunnustellaan ja tuoksutellaan ihanaa kosmetiikkaa. Blogi, jossa testaillaan samoja tuotteita erilaisilla - hyvinkin erilaisilla - ihoilla. Ja tietenkin meillä on kullakin omatkin lempparimme, joista on ihan yhtä sallittua täällä intoilla.

Blogissa käyttämämme nimimerkit ovat valikoituneet lemppareimpien Disney-sankarittarien mukaan. Seuraavien päivien aikana tulemme kaikki esittelemään itsemme tarkemmin, mutta tässä blogin kannalta tärkeimmät tiedot:

Mulan 
- 24- vuotias pikkusisko ja blogi-idean äiti
- iho: Akne, rasvoittunut/sekaiho (ihossa väillä pintakuivia alueita), hieman couperoottinen. Herkkä, reagoi moniin muutoksiin ja tekijöihin.
- ihon sävy: Vaalea, mutta näppylät saavat sen näyttämään punaiselta.
- kokeilee ja etsii itselleen sopivia luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka edistäisivät ihon hyvinvointia ja näkee unta kosteusvoiteista, kasvovesistä, naamioista, meikkivoiteista ja kaikesta vastaavasta

Belle
29-vuotias isosisko, helposti innostettavissa uusiin projekteihin
- iho: kuiva, couperoottinen ja herkkä, mutta muuten siisti ja melko helppohoitoinen
- ihon sävy: vaalea, hitusen keltaiseen taittava, mutta usein punottava
- rakastaa meikkaamista ja hyviä luonnonkosmetiikan meikkejä, mutta meikkaa kuitenkin epäsäännöllisesti

Pocahontas 
56-vuotias äiti, blogi-ideaan mukaan houkuteltu
- iho: kaukaisessa nuoruudessa herkkä sekaiho, myöhemmin vaihtelevan herkkä, couperoottinen ja atooppisuuteen taipuvainen, parhaimmillaan nykyäänkin melko kaunis ja hyväkuntoinen
- ihon sävy: keskivaalea, helposti punoittava ja kirjavankukertava
- nauttii meikkaamisesta samaan tapaan kuin paperille piirtämisestä ja maalamisesta: tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike

Tämän viikon aikana kerromme lisää itsestämme ja sen jälkeen siirrymme kosmetiikkapohdintoihin, joissa luonnonkosmetiikka on keskiössä. Ja kannattaa pysyä kuulolla, pian on luvassa myös ainakin meidän makuumme iskeviä arvontoja!


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa blogosfääriin :) Innolla jäinkin jo lukijaksi, mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos meidän kaikkien kolmen puolesta! Toivottavasti tulet pitämään lukemastasi. :)

      Poista