torstai 25. elokuuta 2016

Blogin synttäriarvonta!

Kirjoittanut Mulan

*ARVONTA ON PÄÄTTYNYT*

Kirjoittelinkin tässä jo aiemmin, että Kasvokkain-blogi on täyttänyt tässä kuussa vuoden. Samaisessa postauksessa lupailin, että teitä lukijoita muistettaisiin jollakin tavalla. Ja kyllä vain, arvontaa pukkaa hyvä ihmiset! :)

Synttäreidemme kunniaksi The Natural Goods Company lahjoittaa kolmelle onnekkaalle oman palkintosetin. Joukkoon päätyi yhteisiä lempparituotteitamme, jotka mielellämme arvomme jollekin teistä. :)

1. Palkintosetti: Madaran DD Pihlajavoide ja -vartalovoi



Tätä voidetta pitää olla aina kaapissa kaiken varalta. Näin kesäisin en Pihlajaa -kuten mitään muitakaan all-a-round-voiteita -kaipaa, mutta talvisin tämä Daily Defence-voide on paras ystävä kuivuneille käsille, huulille ja kasvoille. Kaikkien Kasvokkain-blogin naisten ehdoton lempparituote! Ja se pihlajan tuoksu. Ah, kuin kettukarkkeja haistelisi. <3

 Bellehän rankkasi tämän yhdeksi lempituotteekseen maaliskuussa ja vähän veikkaa, ettei rakkaus tätä voidetta kohtaan ole ehtinyt hälventyä tässä välissä. ;) Näin hän kirjoitti silloin pihlajasta:

"Madaran Pihlaja-voide on oikea monitoimirasva, mutta on minulla palvellut ennen kaikkea kasvovoiteena. Minun iholleni se imeytyy helposti ja jättää vähän vahamaisen pinnan, jolle on erityisen helppo levittää meikkivoide. Ja sille ei voi mitään, kyllä se tuoksu vaan on se juttu. Puhumattakaan siitä, että hinta on edullinen. Monen muun kasvovoiteen hinnalla saa useamman pihlajan."


Jos 60 millinen tuubi tuntuu liian pieneltä koko vartalolle käytettäväksi, on Pihlaja Daily Defence vartalovoi juuri omiaan siihen tarkoitukseen.


Pihlaja-nimikkeelleen uskollisena tämäkin tuote tuoksuu aivan karkilta. Koostumus on selkestästi pihlajavoidetta paksumpaa normaalin vartalovoiteen tapaan. Tätä 180 millistä rasiaa ei kuitenkaan kannata säästellä, sillä pakkaus lupaa sille säilyvyyttä vain 4 kuukautta. Oletan tämän tulevan siitä, että ihmiset todennäköisesti (minä ainakin) ottavat tästä paljain käsin tuotetta, jolloin voiteeseen menee helposti bakteereja (=säilymisaika lyhenee).

2. Palkintosetti: Madaran DD Nokkos-setti


Madaran nokkossetti sisältää täyskokoisen Nokkossuihkeen (100 ml) ja minikokoisen Nokkosvoiteen (20 ml). Viime joululomalla oma Pihlajani veteli viimeisiään ja unohdin sen kaiken lisäksi mummolaan. Silloin ostin ensimmäisen Nokkosvoiteeni ja siitä lähtien en ole ollut ilman (kaapissa sitä siis on koko ajan, vaikken juuri tällä hetkellä aktiivisesti sitä käytäkään). Tämä on mun uusi Pihlis. <3 Tällaisia fiiliksiä Nokkosvoide herätti minussa vuoden vaihteessa:

"Pakkaset vaativat hyvää voidetta ja näin Nokkosvoide päätyi käsiini. Ja ihana niin, olen tykännyt tästä valtavastiTuoksu on mieto, mutta miellyttävä ja raikas, ja minusta se toimii kasvoillani paremmin kuin Pihlaja. Tuntuu myös hyvältä käsillä ja huulilla ja se imeytyy hyvin. Ehkä jopa Pihlajaa paremmin? Koostumus ainakin on minulle mieluisampi, vaikka tykkäänkin Pihlajasta kovasti. Eli ne jotka eivät ole voineet Pihlajaa tuoksun puolesta käyttää, niin suosittelen testaamaan tätä. Hyväntuntuinen voide, muuta en voi sanoa.

Kaiken lisäksi erittäin tarpeellinen näillä säillä. Etenkin viime viikon pakkasilla käytin tätä päivävoiteenani meikin alla. Ja meikki oli hyvä levittää päälle, ei mitään ongelmia. Valitettavasti Pihlaja ei oo toiminut mulla meikin alla. Mikä onni siis, että otin tämän käyttöön!"

Kirjoitin Nokkossuihkeesta alle kuukausi sitten tänne blogin puolelle. Kun Nokkosvoide on must-have syksyllä ja talvella, on Nokkossuihke ihana niin helteellä kuin pakkasella. Talvella huoneilma tuppaa yleensä olevan melko kuivaa, jolloin Nokkossuihkeella on kiva raikastaa itseään. :)

3. Palkintosetti: Haut-Segala porkkanaöljy ja kukkaisvesi


Meidän kaikkien aikojen luetuin postaus on ylivoimaisesti Pari porkkanaöljyä-postaus. Sen kunniaksi onkin hauska arpoa teille yksi porkkanaöljy. :D Kaiken lisäksi voittaja saa vapaavalintaisen Haut-Segalan kukkaisveden kaupan päälle. Porkkanaöljy sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää runsaasti betakaroteenia. Porkkis uudistaa ihoa ja antaa sille kauniin ja terveen sävyisen hehkun ja sitä voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muutaman tipan päivä- ja yövoiteen joukkoon.


Kukkaisvesiä käytetään kasvoveden tapaan. Itse aloitan aamuni suihkuttelemalla runsaasti kukkaisvettä kasvoilleni. Lemppareitani ovat laventeli ja ruusu. Myös päivän lomassa, kun piipahdan kotona kylppärin puolella, saatan virkistää kasvojani kukkaisveden suihkuttelulla. Etenkin ruusun tuoksu on mulle tosi terapeuttinen ja ihokin tykkää.



Arvonnan säännöt:

Yhden arvan saat kommentoimalla tätä blogipostausta. Kerro, minkä näistä kolmesta setistä haluat itsellesi voittaa ja mistä lähtien olet ollut lukijamme. Uudet lukijat ovat toki tervetulleita myös tässä vaiheessa!

Toisen arvan saat, jos liityt lukijaksemme Bloggerissa tai seuraajaksemme Facebookissa tai Instagramissa. Muista mainita kommentissasi, mitä kautta seuraat meitä.

Kolmannen arvan voit saada, jos jaat postauksemme omassa blogissasi tai Facebookissa.
Ilmoita kommentissasi, monellako arvalla osallistut arvontaan, ja jos osallistut useammalla kuin yhdellä, kerro myös, mitä kautta seuraat blogia ja missä jaoit tiedon arvonnasta. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi, että saamme sinuun yhteyden, jos voitto osuu kohdallesi!


Arvontaan voi osallistua tämän kuun loppuun, keskiviikkoon 31.8. mennessä.

Onnea kaikille arvontaan! ^__^

55 kommenttia:

  1. Madara on mun ikisuosikki ja pihjala lopussa kaapista, joten toivoisin voittavani sen <3. Olen löytänyt bloginne noin puolisen vuotta sitten, kun neljänkympin kriisin korvilla aloitin kosmetiikkablogien lukemisen.

    //Kirsi

    VastaaPoista
  2. Madaran pihlaja kiinnostaa eniten! Seuraan teitä instagramissa ja luen myös blogia. =) -Jaana

    VastaaPoista
  3. Madaran nokkossuihke ja nokkosvoide on suokkareitani ja sopii käytettäväksi pitkin päivää. Seuraan teitä instagramissa sekä facebookissa. Kaksi arpaa, kiitos ��

    VastaaPoista
  4. Uusi, IG ja setti nro 3 (porkkanaöljy kiinnostaa). Kahdella mukaan.
    Nina
    ippenpippen72@suomi24.fi

    VastaaPoista
  5. Madaran DD Pihlajavoide ja -vartalovoi eli setti nro 1 kiinnostaa eniten.
    Tuotteet ovat aivan uusia tuttavuuksia minulle. Löysin bloginne ihan vasta nyt ja liityin heti seuraajaksi ja lukijaksi. Mielenkiintoinen yhdistelmäblogi.
    Mukana siis kahdella arvalla, mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kiinnostaisi kovasti kokeilla tuota pihlajavoidetta, joten toivottavasti sattuis voitto kohdalle :) Löysin bloginne vasta kesällä ja seurailen teitä instagramissa, mutta myös blogia Bloglovinin kautta. Kahdella arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  7. Osallistun kahdella arvalla, olen seuraillut blogia ja instagram-tiliänne vasta vähän aikaa eli olen melko uusi lukija ☺ Minua kiinnostaisi näistä oikeastaan kaikki, mutta eniten tuo kakkossetti eli nokkosvoide ja -suihke.

    VastaaPoista
  8. Nokkossetin haluaisin voittaa. Osallistun kahdella arvalla ja seuraan instagramissa. Lukijaksi päädyin vasta hetki sitten. meri.runsas@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Olen tainnut olla lukija ihan alusta asti. Jee, kerrankin jossain ainakin melkein ekana. :) Osallistun setin kaksi arvontaan, koska tuotteet eivät ole itselleni tuttuja.

    Kahdella arvalla mukana.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Periaatteessa kaikki setit kävisi, mutta valitsen Pihlajan. Kahdella arvalla mukana.
    Pirjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitatko Pirjo vielä sähköpostiosoitteen, jotta saamme sinuun yhteyden onnen mahdollisesti osuessa kohdalle? :) Kerrotko myös, mistä toinen arpa tulee (seuraatko meitä jossain vai jaoitko postauksen)?

      Poista
  11. Kolmella arvalla mukana, seuraan sekä Bloggerin että Facebookin kautta, ja jaoin myös Facebookissa. Setti 2 eli nokkossetti kiinnostaisi kovasti :)
    Mustaakseni olen seurannut blogianne ihan alusta asti :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Lukijasi bloggerin kautta, mutta en muista koska olen liittynyt. Nyt liityin seuraamaan myös fb:n kautta. Siis kahdella arvalla mukana.
    Kiinnostuin Madara DD Pihlajavoide- ja vartalovoisetistä.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnitteluni unohtuivat. Huimasti onnea 1-vuotiaalle upealle blogillesi!

      Poista
    2. Kiitos! :) Ja varmaan blogillemme? Meitä kirjoittajia on yhteensä kuitenkin kolme, vaikka minä olen meistä se aktiivisin postaaja. ;)

      Poista
  13. Onnea blogisynttärinä! Olen lukenut blogianne viime talvesta asti. Madara on aivan ihana ja suosittelen itsekin näitä tuotteita! Haut-Segala on kuitenkin minulle vielä tuntematon, joten osallistun setin kolme arvontaan. Seurailen bloggerin kautta, joten kaksi arpaa. msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Onnea. Osallistun yhdellä arvalla ekan setin arvontaan.
    outijulia( at )gmail.com

    VastaaPoista
  15. Kaikki setit kiinnostaa, mutta erityisesti nro 3 joten sen arvonnassa mukana.:)
    Seuraan blogia bloggerin kautta.
    ritva.k.valimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Auts, mikä valinnanvaikeus... Mutta nokkossuihke on ihan parasta ja niiin tahtoisin kokeilla nokkosvoidetta, eli setti2 kiinnostaisi :)
    En ole blogiin törmännyt aiemmin, eli uusi lukija olen ja aloin myös seuraamaan Bloggerin kautta. Kahdella arvalla siis mukana.
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit ja liityit lukijaksi. Tervetuloa ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  17. Pihlajaa haluaisin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitatko vielä s-postisi tähän mukaan. Oletko mukana yhdellä arvalla?

      Poista
  18. En osallistu arvontaan, vaikka tuo setti 2 vähän houkuttelisikin. Ehkä annan kuitenkin muille mahdollisuuden, kun itselläni purkkeja on ihan riittämiin. Halusin kuitenkin onnitella blogisynttäreiden johdosta! :)

    VastaaPoista
  19. Ykköspalkinto sisältää tuotteita, jotka ei ole mulle tuttuja, joten niitä olisi kiva testata. Seuraan bloggerin kautta, eli 2 arpaa. Onnea synttäreistä :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  20. 1. Setti! En oo vielä luonnonkosmetiikasta kerenny rasvoja ostaa, joten paketti tulis aika hyvään saumaan. Blogin löysin vasta tänään. Liityin lukijaksi bloggerissa ja instagram-tili meni myös seurantaan :)

    Eli kahdella arvalla osallistun!

    hheinij(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Setti 3. Löysin blogin vasta nyt ekaa kertaa. Seuraan FB:n ja IG:n kautta :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea! Eilen vasta bloginne löysin, mutta tosi mielenkiintoisia postauksia täällä on! Innolla jään lueskelemaan. (:

    1. palkintosetti kiinnostaa. Yhdellä arvalla mukana.

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Onnea 1-vuotiaalle :)
    Löysin tänne vasta tänään, -kiitos jättämällenne kommentille blogiini. :)
    Todella perusteellista ja hyvää tietoa ja luettavaa luonnonkosmetiikasta täältä löytyykin, joten jään ilomielin seuraamaan blogianne.

    2 arpaa, seuraan Instagramin ja bloggerin kautta.

    Pihlaja setti kiinnostaa eniten <3

    Terkuin, Mira

    VastaaPoista
  24. Olen ollut lukija keväästä asti, kun luonnonkosmetiikka alkai kiinnostaa. 3 arpaa, eli seuraan teitä Instagramissa ja nyt myös Facebookissa jossa jaoin postauksen. :) Pihlaja-setti kiinnostaa eniten ja seuraava suosikki olisi Nokkonen-setti. Mukavaa syksyn jatkoa! :)
    jenni.jalkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  25. 1 arpa ja nokkos-setti :) Olen melkein alusta asti seurannut :) Harmi että usein näissä arvonnoissa ei oteta huomioon jos seuraa Bloglovinin kautta :/
    do1ng miukumauku hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Onnea teidän blogillenne! Tänään löysin teidät ja luin monta postausta putkeen :) haluaisin mieluiten voittaa pihlaja setin! Olen mukana kahdella arvalla. Aloin seurata teitä instassa.
    sinituuliaojala@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kaksi arpaa!Aloin seurata teitä facebookissa.Paketti,pihlaja setti. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Nokkossetti herätti kiinnostukseni. Uusi lukija ja kahdella arvalla mukana. Bloggerin kautta seuraan nyt :) / jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Setti 2 olisi mieluisin.
    Luen bloggerin kautta, ja seuraan myös instassa ja fb:ssä eli kahdella mukana.
    Olisinko ollut lukijana puolisen vuotta, tarkkaan en osaa sanoa.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  30. 1. palkinnon arvontaan osallistun. Aikalailla alusta alkaen oon seurannu teijän blogia, viime vuoden elo- tai syyskuusta asti. Seuraan Bloggerin ja instan kautta. 2 arpaa! Maili on laurakatarooma@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Lämpimät 1-vuotisonnittelut! Olen seuraillut blogia varmaankin melkoi alkuajoista, koska mielestäni olen lähemmäksi vuoden ollut lukijannane. Osallistun yhdellä arvalla, seuraan Bloglovinin kautta. Kumpikin Madaran setti kiinnostaisi, mutta vaakakuppi taitaa kallistua Pihlajaan.

    -Tiltu
    tiltu_kultu@luukku.com

    Tiltu

    VastaaPoista
  32. Onnea blogillenne, seuraan fb:ssä. Osallistun Pihlaja-setin arvontaan.
    T. Nelliina
    nelliina (@)yahoo.com

    VastaaPoista
  33. Madara on yksi kestosuosikeistani, joten osallistuisin Pihjala-setin arvontaan. Kesän alusta seurannut blogia säännöllisen epäsäännöllisesti, joten yhdellä mukana! elisabet101@outlook.com

    VastaaPoista
  34. Nokkos-setti kelpais tänne! OOn kuullu niin paljon hyvää noista sen setin tuotteista! Oon ollu lukija vasta aika lyhyen aikaa..ehkä kuukauden? Ja facebookissa seuraan myös eli kaksi arpaa!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Setti 3. Kiinnostaisi ☺ Yhdellä arvalla mukana..kaskinen.anna@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Pihlaja settiin osallistun. sonjaemiliia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Mukana ja porkkanaöljy ja kukkaisvesi :)

    hemantinde@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Kahdella mukaan (instassa ja facessa seurailen):) En muista, milloin liityin instassa seurailemaan, mutta sitä kautta kauiiten olen ollut messissä

    Pihlaja innostaa eniten

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  39. Nokkossetti kiinnostaisi. Olen muistaakseni ollut lukija vajaan vuoden? Bloggerin kautta luen, kahdella mukana.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Airiina
    Olen uusi lukija vasta, eli yksi arpa minulle. Onnea blogille! Setti numero 3 kiinnostaa.

    aiholapp(at)UUSIKAUPUNKI.FI

    VastaaPoista
  41. Osallistutaan yhdellä arvalla Pihlajasetin arvontaan :) Olen lukenut blogianne säännöllisen epäsäännöllisesti puolisen vuotta. Onnea blogille!! kissankarva85(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. Onnea blogillesi. Tuo nokkossetti olisi kiva saada kokeiluun, toimisi varmasti pintakuivalla ja hilseilevällä iholla talvella. riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulisin kahdella arvalla mukaan arvontaan, löysin juuri blogiisi ja liityin lukijaksi, eli bloggerin kautta seuraan.

      Poista
  43. Osallistun 2 arvalla 1.setin arvontaan. Kuivat kädet on niin inhottava talven vaiva.. tuo voide saattaisi olla pelastus!! Olen aivan uusi lukija, bloggerin kautta liityin! :) jenny.lappalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Setti 1 houkuttelee eniten. Joitain Madaran tuotteita olen testannut, mutta tämä olisi ihan uusi tuttavuus.
    Olen mukana kahdella arvalla, liityin juuri mukaan bloggerin kautta :)
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  45. Setin 3 (porkkanaöljy ja kukkaisvesi) arvontaan mukaan yhdellä arvalla! Olen ollut satunnaisena lukijana ehkä noin puolisen vuotta.
    t. Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  46. 1 palkintosetti madaralla hyvät tuotteet. juuri löysin blogin vasta anytime85@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Kahdella mukaan arvontaan, olen blogger-lukija. Tästä päivästä lähtien, mutta toki olen luonnonkosmetiikka-juttuja lueskellut aiemminkin. :) En oikein osaa valita, mutta sanotaan nyt vaikkapa nokkossetti.

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Setti 2 olisi mieluisin. Tuo nokkossuihke on entuudestaan tuttu ja ihana, voide olisi uusi tuttavuus.
    Kahdella arvalla mukana, luen bloggerin kautta ja nyt seuraan myös fb- sivuja. Olen seurannut blogia noin puoli vuotta.

    VastaaPoista