tiistai 22. syyskuuta 2015

Facebook-sivu - ilmianna mielenkiintoiset seurattavat!

En tiedä, onko tämä vähän suureellista, mutta perustimme blogillemme facebook-sivun. (Instagram-tilihän meiltä jo löytyy.) Ajattelimme toki linkkailla sinne omia postauksiamme, ainakin parhaamme mukaan, sama pää kun on kesät talvet, mutta vastaavasti sitä kautta on helpompi seurailla muiden blogeja ja esimerkiksi kiinnostavia luonnonkosmetiikkamyymälöitä ja kauneudenhoitoloita. Vinkkailkaa siis ihmeessä, mistä sivuista meidän kannattaa tykätä! Ihan röyhkeästi saa mainostaa omiakin blogeja, meitä kiinnostaa kuitenkin. ;)

4 kommenttia:

 1. Moikka!
  Minun blogini facebook-sivu löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/itsallaboutthegreys
  Tervetuloa seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisäsin seurattaviin Facebookissa. Ja kävin lukemassa hammastahnajutut äsken ja alkoi ahdistaa. Hammastahna on se yksi tuote, jota en ole vaihtanut luonnonkosmetiikkaan, vaikka olen asiaa aiemmin miettinyt juuri hormonihäiritsijöiden kannalta. Mutta jotenkin olen luullut, että luonnonkosmetiikan tahnoissa ei ole fluoria ja jättänyt siksi sen asian sikseen. Eipä sillä, fluorikin on tuntunut ahdistavalta, mutta olen pelännyt, että ilman sitä hampaani tuhoutuvat täysin, ne ovat nimittäin erittäin herkät reikiintymään. Mutta juu, nyt lähti Santen hammastahnoja samantien tilaukseen.

   Poista
  2. Voisin sisko suositella kotimaista vaihtoehtoa: Frantsilalta löytyy seka fluorillinen että fluoriton hammastahna ja oon käyttänyt jo pitkän aikaa sitä fluoritonta. Raikas ja hyvä maku. Paras luonnonkosmetiikan hammastahna by far.

   Poista
  3. Pitää testata. Mutta en uskalla fluorittomaan siirtyä reikiintymisherkkine hampaineni. En ainakaan pysyvästi.

   Poista