torstai 7. heinäkuuta 2016

Vihdoinkin luonnonkosmetiikan yllätyslaatikko: Jolie Box

Kirjoittanut Mulan

Muutto on nyt entisen asunnon osalta ohi, viikko sitten jynssässimme ex-asuntomme paikkoja siistiin kuntoon. Luonnonkosmetiikka-workshoppini siityi tälle viikolle johtuen juuri tuosta muuttokiireestä. En olisi ehtinyt saada mitään aikaiseksi sen hullun myllyn keskellä. Mutta kappas vaan, kaksi päivää ennen workshoppia minut valtasi aivan hirveä ja ikävä flunssa! Vedin tänään toisen workshop-päivän ääni kähisten ja huomenna on loppurutistus tämän viikon osalta. Ensi viikolla meitä odottaa reissu Ruohonjuureen. :) Tänä iltana naputtelin vielä ahkerasti Powerpoint -slideja huomista varten. Toivottavasti se sujuu, kaikki päivät ovat niin erilaisia, että jokainen kerta jännittää!

Mutta nyt postauksen aiheeseen. Olen monesti huokaillut nähdessäni blogeissa esillä erilaisia kosmetiikkayllätyslaatikoita, jotka ovat ideana kivoja, mutteivät minulle sopivia. En juuri välitä synteettisestä kosmetiikasta, joten noiden normaalien boxien tilaamisessa ei olisi minulle mitään iloa.

Jolie kuitenkin vastasi tarpeeseeni ja nyt saatavilla on luonnonkosmetiikan oma yllätysbox. Luonnonkosmetiikkafanin unelma!


Tilasin itselleni heti kuuden kuukauden setin ja ensimmäinen paketti saapui jo viime kuussa, mutta koska olin täysin muuton keskellä, ei pystynyt paketista bloggaamaan. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan?



KESÄKUU

Jolie Box aloitti erittäin vahvasti ja melkeinpä kaikki tuotteet olivat minulle mieleisiä. Hassua, miten minä olin tosi varma, että ensimmäisessä paketissa olisi Patykan uusi vartalonkuorinta ja sieltähän se löytyi. :D Itse asiassa myös vähän toivoinkin sitä.

Toinen täyskokoinen tuote oli Kure Bazaarin kynsilakka, joka oli mieluisa yllätys sekin. Minulla oli tätä ennen vain yksi luonnonkosmetiikan kynsilakka (Kure Bazaar sekin), joten tällainen tuote oli tervetullut piristävällä värillään.

Goodion Cool Mint on mielestäni paras kolmesta Goodion suklaasta, jota olen maistanut. Herkullinen tuttavuus. Harmi, että yhden 48 gramman pakkaus maksaa peräti 5 euroa. Suklaa on hyvää, muttei sitä raaski jokaiseen herkutteluun ostaa hintansa takia.

Matkakokoisista tuotteista löytyi Madaran uutuus raekuorinta, jota haluan päästä testaamaan. Tosin luin Katja Kokon blogista, ettei tämä sopisi akneiholle. Nyt en tiedä, uskallanko käyttää tuotetta, vaikka pakkauksessa lukee, että sopii kaikille ihotyypeille (aknehan ei ole ihotyyppi). Tällä hetkellä minulla ei ole kipeitä eikä tulehtuneita finnejä naamassa juuri ollenkaan, joten mietin, voisiko tuosta olla jotain haittaa. Hitsi, kun en tiedä.

Absolutionin puhdistugeeli on minulle tuttu testereistä. Tuote on kiva, muttei mitenkään iskenyt. Olen suosinut ihonhoidossa monta kuukautta hellävaraisempaa puhdistusta, joten en odota pääseväni käyttämään tätä sormet syyhyten.

Näytteistä Little Butterfly London Change Creamin kerrotaan olevan sarjan tähtituote. Se sopii kuulemma vaippavoiteeksi, myös hyttysenpuremiin, kuiville kantapäille ja pieniin haavoihin. Nää vauvasarjat eivät yleensä innosta minua, eikä tämä merkki ollut mitenkään poikkeus, vaikka voide monipuoliselta kuulostaakin.

Iroisien BB-voide löytyy minulta täysikokoisena, joten testeri ei tuo minulle mitään uutta. Estelle & Thildin päivävoide BioHydrate ei saa sukkiani pyörimään jaloissa, mutta testaan sitä ihan mielelläni.

Yksi boxin mielenkiintoisimpia tuotteita on ehdottomasti May Lindstrom Skinin Blue Cocoon. Olen omistanut kyseistä balmia kaksi purnukkaa. Nyt kun MLS:n hinnat nousivat, jouduin toteamaan, että minun budjettini ei enää salli tulevaisuudessa kyseisen brändin tuotteita. Jos hintamuutoksesta olisi ilmoitettu etukäteen*, olisin käynyt ostamassa itselleni sarjan hunajapuhdistusvoiteen, The Clean Dirt -kuorinnan ja Problem Solver -naamion, jonka olin kerran jo ostanut ja tykännyt. Boxin sisältämä harvinainen näytekokopakkaus antoi minulle viimeisen mahdollisuuden fiilistellä Blue Cocoon balmia ennen kuin tiemme eroavat. Balmi on hyvää, muttei yli 150 euron arvoista.

Iloisin yllättäjä paketissa oli Weledan Jardi de Vie -tuoksunäyte. Huomasin, kun nämä tulivat markkinoille ja olen halunnut päästä testaamaan niitä siitä asti. Ihanaa, että tällainen tuli sitten lähetettyä minulle ilman, että tarvitsi erikseen mennä minnekään. :)


*Olisin halunnut esitellä blogissani May Lindstrom Skinin tuotteita, mutta olin juuri ehtinyt käyttää The Problem Solverin loppuun ja The Blue Cocoon ihan loppusuoralle, jolloin tuotteista ei saanut enää kuvausmateriaalia. En sitten ehtinyt ostaa uusia tuotteita ennen kuin hinnat nousivat monta kymppiä. Tämä harmitti itseäni paljon, sillä sarja olisi ollut esittelemisen arvoinen ja minusta olisi ollut kiva kirjoittaa kalliimmasta brändistä jo siksi, että niistä luonnollisesti löytyy blogeista vähemmän arvosteluja.


HEINÄKUU



Heinäkuun paketti ei ole pettymys sekään. Aukaistessani paketin päästin lyhyen ajan sisällä parikin riemun kiljahdusta, minkä tällä möreällä nuhaäänellä suinkaan voi saada aikaiseksi. Neal's Yard Remediesin puhdistusliinat ovat juuri se mitä tarvitsen tällä hetkellä (miten ne tiesi?). Aikaisemmat loppuivat ehkä pari viikkoa sitten enkä ollut saanut aikaiseksi ostaa uusia. Hih, säästyipä sekin reissu.  ^_^


Lisää iloa tuotti lempihuulirasvamerkkini Hurraw!, joka löytyi paketista uutuus papaija-ananaksena. Tätä olen niin halunnut kokeilla. Vitsit, mikä mäihä.

Unique Leave-in-Spray minulta jo löytyykin tuotetestausten kautta. Toimiva ja mieluisa tuote, mutta haluaisin jo päästä käyttämään jotain toista vaihtelun takia. Tämä ei siksi ollut minulle kovin toivottu tuote boxiin, joskaan ei varsinaisesti huonokaan.

Doftin Kikatus-saippua on minulle täysin uusi tuttavuus, mutta minulla odottaa jo yksi palasaippua pääsyä lavuaarin reunalle. Tosin käsintehty lähituote on aina kokeilunarvoinen, vaikka saippua hitaasti kuluvatkin. Tämä pääsee varmasti käyttöön ennemmin tai myöhemmin.



Näytteissä minulla oli vähän huonoa onnea, sillä omistan jo täyskoon John Mastes Organics Spearmint & Meadosweet shampoosta. Tosin kiva toisia Jolieboxilaisia ajatellen, että pääsevät testaamaan tätä, jos tuote ei ole ennestään tuttu. Mossan Skin Perfector Tinting Moisturiser (aka BB-voide) testeri minulla on ollutkin ja sävy oli väärän sävyinen. Tämä testeri menee siis suoraan jollekin toiselle. Tosin Mossalta löytyi myös Cleansing Creme Mousse, jota en ole vielä testannut. Se vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta kokeilulta.

Absolutionin näytteistä löytyi suihkugeeli ja vartalovoide. Monet Absolutionin tuotteet ovat tuoksuneet nenääni vähän epämiellyttäville, joten en odota näiltä testereiltä paljoa.

Mukaan mahtui taas yksi vauvasarjatuote, tällä kertaa Little Butterfly Londonin vauvaöljy. Sopii aikusille esimerkiksi after sun -tuotteeksi. Itse aurinkosuojaksi voikin käyttää Acorellen Sunbalmia (näytekoko), jossa on 30 suojakerroin. Täysin läpinäkyvä ja luonnollinen ja sopii hyvin kasvoille, kerrotaan Jolie Boxin esittelylapussa.

Heinäkuun boxin suurin ihmetys ja yllätys oli ehdottomasti Velea Fina Silk -kasvosieni, jonka nähdessäni ensimmäinen reaktioni oli: "Mikä hitsi tää on?". Sieni sopii kuulemma kasvojen puhdistukseen, meikinopoistoon ja kuorintaan. Jo pidemmän aikaa konjac-sientä käyttäneenä täytyy silti myöntää, että olen tätä kasvosientä kohtaan skeptinen. Se jo näyttää jotenkin karhealta. Voiko sitä oikeasti käyttää ilman, että se on iholle liian kovakourainen? Kuinkahan pitkäikäinen sieni edes on? Onko tämä konjac-sienen haastaja? Näihin kysymyksiin täytyy uskaltaa etsiä vastauksia jossain vaiheessa. ;)


Molemmat boxit olivat hyviä ja olen kyllä tyytyväinen tilaukseeni. Tämän kuun paketti sisälsi enemmän täysikokoisia tuotteita ja aivan upouuden kasvojenpuhdistusvälineen, millaista ei ensimmäisessä paketissa nähty. Odotan innolla kolmatta pakettia ja mitä Jolien tiimi on siihen keksinyt. :)

17 kommenttia:

  1. Oijoi, ihania yllätysbokseja <3 Pitäisiköhän itsekin..? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kyllä aika ihania. :) Tosi huippua, että Jolie aloitti tällaisen. ^^

      Poista
  2. Mä kyllä niin tilaan tämän boksin syksyllä! :) Tämän boksin kanssa tuskin tulee pettymyksiä, kun Jolien valikoima on niin monipuolinen ja ihana. LivBox ei vaan ollut mun mieleen. Liikaa markettikamaa, jota loppujen lopuksi käytän niin vähän. Suurin osa tuotteista meni heti kiertoon... Luonnonkosmetiikkaa kuitenkin rakastan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää luonnonkosmetiikasta, tykkää melko varmasti tästäkin. :) Bellekin mietti tämän tilaamista, mutta hänellä taas on niin paljon herkkyyksiä (mm. aloe vera ja koivumahla), että vaikka hän luonnonkosmetiikkasta pitääkin, ei tämä olisi ollut hälle ehkä kaikkein järkevin satsaus. :/

      Poista
  3. Mä voisin tilata Jolieboxin siinä vaiheessa, kun sitä voisi ostaa kuukausi kerrallaan. Heinäkuun boksin väliin jättäminen ei haittaa, koska siinä oli mullekin entuudestaan tuttuja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Jolielle laittaa palautetta, niin ehkä sellainen mahdollisuus vielä joskus tulee? Toivottavasti, sillä tälle on varmasti kysyntää myös yhden kuukauden tilaajillekin.

      Poista
  4. Olen miettinyt noita NYR:n puhdistusliinoja pitkään, ehkä annan periksi uteliasuudelle niiden kohdalla joskus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYR:n putsariliinat on ollut mun pelastus, kun en ole jaksanut käyttää vettä kasvojen pesuun. Tätä ja misellivettä ja saan ainakin pahimmat meikit naamasta. :) Ovat väsyneiden iltojen pelastus. <3

      Poista
  5. Harmi, että ML:n tuotteiden hinnat nousi. :( Tää kesäkuun Jolie-boxi oli kyllä tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta! Mua suorastaan pänni tää muutos. Minusta May Lindstromilla on tosi mielenkiintoisia tuotteitaan, mutta menettivät nyt ainakin minut asiakaskunnastaan. Harmi.

      Kesäkuu oli hieman ylellisempi, mutta tykkään siitä, että heinäkuun boxissa oli enemmän täyskokoisia tuotteita arkiseen käyttöön. :)

      Poista
  6. Oon ihan kreisinä noihin Hurrawin huulirasvoihin. Pakko saada tuo papaija-ananas huulirasva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Siksi olenkin niin iloinen, että tuli sellainen tuote, jonka olisin varmasti jossakin vaiheessa itselleni hankkinut.^^

      Poista
  7. Mäkin voisin tilata tänä, jos tätä saisi vaikka yhden kuun satseissa :) Nyt on sellaiset säästökohteet, että joudun kyllä järkeistämään ylimääräisen kosmetiikkakulutuksen :P Ehkä parin vuoden päästä sitten helpottaa, haha :D

    Tosi harmillinen juttu toi hintojen nouseminen :( Multa muuten löytyy tuo Clean Dirt, voisin luopua siitä sopuhintaan mutta mun täytyy nyt ekaksi tutkia, kuinka paljon sitä on jäljellä :D Huomasin, että se on nyt jäänyt itselläni vähemmälle käytölle ja voisin olla valmis luovuttamaan sen sopuhinnalla uuteen kotiin ^_^ Ja mä kyllä mielelläni lukisin sun kokemuksia siitä Blue Cocoonista, toivon mukaan keksisit jonkun idean kuvien ottamisen suhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon onnistunut nyt keväällä olemaan suht kiltisti kosmetiikan tilaamisen suhteen, joten kun tää tuli kohdille, tuntui siltä että "tän mä ansaitsen". :D

      Ja hei, kiitos ehdotuksesta. :) Itse ajattelin käyttää Clean Dirtyä nimenomaan sen Honey Mudin kanssa, en tiedä tulisiko itselläkään sellaiseen käytettynä. Mutta nyt kun se maksaa *katsoo Jolien sivuilta* -herran jumala- 86 euroa, ei tule hankittua sitäkään kokeiluun, vaikka Clean Dirtyssa säästäisi. Mutta mitä hitsiä, kauhee hinnan nousu, eikö Honey Mud ollut ennen joku 55 euroa? xO

      Poista
    2. Apua, 86 euroa on kyllä sellainen hinta etten kyllä ihan heti olisi sitä pulittamassa :( Nytkään en raaskinut käyttää tuotetta putsarina, vaan naamiona :O Mä muistaakseni maksoin siitä 69 euroa ( kävin vakoilemassa postauksestani ), mikä on myös jälkikäteen ajateltuna aika iso summa. Nyt kaikki "ylimääräinen" menee tulevaan asuntoon, eipä paljoa enää luksusta tosta noin vaan osteta :'D

      Poista
  8. Nyt alkoi kyllä kuumottaa tuo boksi minuakin. Mietin aluksi, että tuleekohan sieltä paljon huteja, mutta voi, tuon kesäkuun pakkauksen olisin ainakin halunnut! Ihanan värinen kynsilakka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuun pakkaus oli aika kova. Ja jee, kohta tulee varmasti elokuun paketti! <3
      Mun pitäisi raaskia aukasta tuo kynsilakka. Ehkä lakkaan kynnet jo tänään? :D

      Poista