tiistai 6. lokakuuta 2015

Kasvokkain ylpeänä esittelee: kauneus- ja hyvinvointipodcast!

Nyt täällä tapahtuu jännittäviä - siis ainakin meidän itsemme mielestä. :D Päätimme räväyttää, ja aloittaa blogin yhteyteen myös hyvinvointia, kauneutta ja luonnonkosmetiikkaa käsittelevän podcastin. Podcastissa juttelemme minä Belle ja pikkusiskoni Mulan, ainakin nyt näin alkuun, ehkä myöhemmin myös äitimmekin, joka teknisistä syistä osallistuu vielä toistaiseksi vain blogin kirjoitteluun.Ensimmäisen podcastimme teemana on ulkonäköasioihin puuttuminen. Pohdimme yhdessä, miten ja milloin on ok puuttua toisen ihmisen ulkonäköön, erityisesti nuorten kohdalla. Saako nuoren ulkonäköä kommentoida? Koskevatko eri säännöt aikuisten ulkonäön kommentointia? Ja entäpä jos on huolissaan nuoresta ja haluaa tarjota apua esimerkiksi ihonhoitoon tai yli- tai alipainoon? Mikä on oikea tapa puuttua asiaan, tai onko sellaista? Huom! Jokunen vähemmän nätti sana taisi lipsahtaa jossain kohtaa, eli mieti, haluatko kuunnella lasten läsnäollessa. Toisessa osassa podcastia kerromme kumpainenkin yhdestä meikkituotteesta, johon olemme ihan juuri vastikään tutustuneet, (tosin yllättäen juttu sivuaa aika montaa muutakin tuotetta). Minun hyppysiini on päätynyt Zuiin uutuus, Maxi Lash ripsari, jota ei näytä löytyvän vielä edes maahantuojan sivuilta. Omani olen hankkinut Kauneushoitola Harmonystä. Mulan taas haluaa kertoa ensikosketuksensa Laveran meikkipuuterista, jonka metsästyskertomus on ilmestynyt blogissa aiemmin.


Alunperin aioimme julkaista tämän koko meidän pulinatuokiomme yhtenä kappaleena, mutta äidin ehdotuksesta jaoimme sen kuitenkin kahteen osaan. Olin tietysti hirmu hämmästynyt äidin ehdotuksesta - mitä, kuka muka ei halua kuunnella minua yli tuntia putkeen? Käsittämätöntä! Mutta ehkä siinä sitten on perää, ja helpottaa varmaan kuulijaa, että yksi kuunneltava pätkä on lähempänä puolta tuntia kuin tuntia. Eli voitte joko kuunnella ensimmäisen podcastimme molemmat osat peräkanaa, kuunnella ne eri päivinä, tai kuunnella vain toisen pätkän. Jaoin höpötykset niin, että pääaiheet saivat kumpikin oman pätkänsä.


Podcastissa viitataan ainakin seuraaviin asioihin:
(Jos ette vaikka saaneet puheestamme selvää.)

  • Podcastin toisessa osassa mainitsin lukemani mielenkiintoisen kirjan, Gretchen Rubinin Tee siitä tapa. Viittasin siihen, kun pohdin minun ja Mulanin luonne-eroa kosmetiikan käyttäjinä. Toinen meistä on enemmän uuden avaaja ja toinen käytä se loppuun -tyyppiä. 
  • Mainitut tuotteet puolestaan ovat: 
Zuii Volume Mascara
Zuii Maxi Lash Mascara
Kjaer Weisin ripsari 
Lavera 2-in-1 Compact Foundation
Kjaer Weisin meikkipohja, (näitä ei mainittu, mutta käyttämämme sävyt ovat Bellellä Like Porcelain ja Mulanilla Silken)
RMS Beautyn meikkivoide sävy 11
Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja, sävyt Promise ja Innocent.

Lavera 2-in-1 Compact Foundation -meikkipuuteri

  • Lopussa kerromme uudesta luonnonkosmetiikan verkkokaupasta Hetki kauneudelle, jonka facebook-sivut löytyvät täältä. Sieltä löytyy myös koodi, jolla saa verkkokaupasta 15% alennuksen 18.10. asti. Keskustelussa mainitsin olevani erityisen iloinen siitä, että tästä verkkokaupasta löytyy kaksi suomalaista luonnokosmetiikkasarjaa, mutta heti vilkaistuani sivuja uudestaan, hoksasin että löytyyhän sieltä kolmaskin. Äänitteellä mainitsemieni Mia Höydön ja EkoPharman lisäksi Hetki kauneudelle myy myös Flow'ta, jota ei sitäkään kannata suinkaan sivuuttaa.

1 kommentti:

  1. Enpä ookaan tienny, että täällä Oulussa on tollanenki hoitola/verkkokauppa... :D

    VastaaPoista