sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Mitä tarttui Kutsu kauneuteen -tapahtumasta?

Kyllä, minäkin huomasin viime kuussa Sokoksella olevan säpinää ja päätin sitten käydä yhtenä lauantaina ihmisten ilmoilla, kun muuten en olisi varmasti kotiovesta astunut ulos. Piti olla joku porkkana.


Itse viikon huippuedut eivät houkutelleet minua lainkaan, koska en tykkää ostaa enää juuri normikosmetiikkaa (ah,säästyy rahaa edes siinä!). Huomasin kuitenkin -itse asiassa jo paljon aikaisemmin - että S-etukortilla sai joitakin Estelle & Thildin tuotteita edullisemmin. Se oli jäänyt vähän kutkuttelemaan. Olin myös lukenut Karkkipäivä-blogista, että etusetelillä olisi mahdollista saada 20 prosentin alennus mistä tahansa normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta. Kiinnostukseni heräsi viimeistään tässä vaiheessa.


Nimetön.png


Olin katsellut myös hetken aikaa Laveran meikkipohjaa, joka kiinnosti minua kovin. Huomasin sen olleen Biodellyssä hyvässä alennuksessa, mutta tuote oli jo loppunut. Ja koska kyseessä oli outlet-tuote, en uskonut, että sitä voisi saada enää. Harmi.


Toivoni heräsi uudelleen, kun sain tämän jälkeen tietää Kutsu Kauneuteen -alennuksesta. Nettiselailin Sokoksen verkkokauppaa ja yritin ottaa selvää, löytyisikö mun meikkipuuteria sieltä. Ei löytynyt. Äh. Olisikohan siellä silti jotain, johon tuota tarjousta olisi kiva hyödyntää? Tiesin, että haluan poistua lauantaina talosta (ja mietin näitä asioita siis edellisenä päivänä).Laskin, että itse asiassa S-kortilla saatu tarjous haluamastani Estelle & Thildin Sävyttävästä päivävoiteesta oli vähemmän kuin 20 prosenttia. Toisin sanoen, jos en käyttäisikään S-etukorttia maksaessa ja antaisin etusetelin, saisin sen hieman (euron pari) vielä entistäkin halvemmalla.
Kaikki ei mennyt aivan kuten olin suunnitellut. Astuin Sokokseen ja etsin kuvastoja, joita Karkkipäivä Sannin kirjoittaman tekstin mukaan sieltä löytyisi:


Kuvaston mukana muuten tulee 20% etuseteli :)
Kysyin Sokoksen kassalla, ja etuseteleitä saa kuulemma käyttää viikon aikana niin monta kuin sattuu käsiinsä saamaan (kuvastot ovat Sokoksissa yleisessä jaossa).”
Niinpä kiertelin Sokoksessa aikani etsiskellen noita kuvastoja. Enkä tietty löytänyt. Jouduin turvautumaan epätoivoisiin keinoihin ja kysyin myyjältä apua. Hänellä ei kuvastoja ollut, mutta osoitti jonotonta kassaa, josta voisin kysyä asiaa. Argh. No, menin kassalle ja kysyin. Heilläkään ei ollut etuseteleitä (tässä vaiheessa pelkäsin, että olin tullut ihan turhaan koko liikkeeseen), mutta sieltä sanotiin, että viereisessä S-marketissa niitä saattaa olla, mutta hän ei tiennyt jaettiinko niitä ilmaiseksi vai täytyikö kaupasta ensin ostaa jotain.
Epätoivo alkoi jo hiipiä sieluuni, mutta koska sinne asti oltiin tultu, menin S-markettiin. Tarkkailin kassaliikennettä: antoivatko kassatyöntekijät asiakkailleen mitään muuta kuitin lisäksi? Vastaus: eivät. Mieliala: turhautunut. Onneksi huomasin taas jonottoman kassan ja kysyin myyjältä, oliko hällä kyseisiä etuseteleitä. Arvatkaa mitä? Oli! Ja tarvitsiko ostaa jotain? Ei! Tyytyväisenä hipsin takaisin Sokokseen ja aloitin shoppailun puhtaalta pöydältä.


Ja nyt juttu kääntyykin hauskaksi. Se Laveran meikkipuuteri, mitä ei Sokoksen verkkokaupan mukaan pitänyt olla tuolla Sokoksessa myynnissä, oli siellä myynnissä! Nyt tiesin, mihin etusetelini käyttäisin. ^^ Kävin hakemassa kaveriksi vielä E & T:n Sävyttävän päivävoiteen (kun nyt kerta siitäkin sai alennusta, vaikkei yhtä paljon), etsin vielä meikkivälinepuolen ja ostin sieltä puuterisiveltimen irtopuuteria varten ja lampsin kassalle ja tunsin oloni voittajaksi.
Ah, Laveran meikkipuuteri, sinussa on peili. <3 Mä niin olen kaivannut jotankin, jossa on peili, etenkin nyt kun Bellapierreni on loppu.

P.S. Ehdit osallistua vielä tämän päivän ajan Patyka 3-stepin arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Mäkin haluisin ostaa E&T:tä, ja juurikin odotan ja kyttään alennuksia. Nyt vaan en ehtinyt 3+1 -päiville lainkaan. Kerro sitten millainen tuote oli käytössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! :) Saa tosin nähdä, milloin tuo ehtii käyttöön, mutta tulen aivan varmasti kirjoittelemaan kyseisestä tuotteesta. Tykkäsin tuosta sävyttävästä voiteesta melkoisesti jo pelkän testerin perusteella, toivottavasti se täyttää odotukset. ^^

   Poista
 2. Mua muuten kiinnostaa, miten tuo Estelle&Thildin sävyttävä voide sulla toimii. Muistelen että testasin sitä kerran Stockalla sun kanssa, ja sä kommentoit jotain, että se ei jostain syystä kiinnostanut sua silloin. Mutta en yhtään muista, mikä se syy oli. Mua kyllä kiinnostaisi testata sitä joskus toistekin. Muistelen, että lopputulos ei ollut ihan täydellinen, mutta toisaalta mikään bb-voidetyyppinen ei ole toistaiseksi oikein sykäyttänyt mua, eli sikäli olisi kiva vielä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelet oikein siskoseni. Syy oli muistaakseni se, ettei siinä minusta ollut juurikaan peittokykyä. Mulla oli kuitenkin kesällä tästä testeri ja laitoin sitä silloin ja tuotetta tuli kerralla ihan liikaa. :D Silloin huomasin, että kyllä sillä ilmeisesti myös jonkinlaista peittoa saa, pigmenttiä oli siihen tilanteeseen jopa ei-toivoittavan paljon (näytin melko tapaukselta ilman mitään muuta meikkiä).

   Tuntuma voiteella oli hyvä ja tuosta epätoivotusta käytöstä huolimatta tuli todettua, että se tuntui hyvältä iholla ja on varmasti melko riittoisaa kokomukseni perusteella. Sen lisäksi ajattelin, että toi vois olla hyvä meikin alla, sillä voi vetää "pohjat" alle ennen kuin laittaa itse "the meikin". ;)

   Poista