lauantai 17. lokakuuta 2015

Luonnollisesti messuilla ;)

Tänään sinne viimein pääsin: I love me -messuille ja lähinnä hengaillin Luonnollisesti, Kauneus ja Kosmetologi päivät -puolilla. Enkä tiedä, paljonko ostoksiin meni rahaa. Varmaan liikaa, mutta huomenna vasta podetaan ostoskrapulaa no en oikeesti, tänään fiilistellään messutunnelmia! :) En nykyään yleensä laita rahaa muuhuin kuin kosmetiikkaan, joten sallittakoon messuilla ilottelu. Oli kyllä kivaa, vaikka ihmisiä piisasi liiaksikin minun makuuni (kuka edes tykkää olla tungoksessa, kysyn vaan?)


Puhetta Paleo -ruokavaliosta

Päivä meni kyllä hurjan nopeasti. Maltoin vain olla kahdella luennolla (!) ja toisestakin myöhästyin. :'D Kiinnostavia olisi ollut useampia, mutta messuvilskeessä ne ehtivät mennä ohi. Voih, kaikkeen ei vaan voi yksinkertaisesti revetä.


Akne ja arvet

Puhdistamolla oli ihan hauska idea saada ihmiset kiertämään maistiaskojuilla: kun kiersi kaikki maistelupisteet sai ilmaisen lahjan ostosten yhteydessä. Lahja tosin oli patukka, mikä minusta oli ilmaisuna ehkä vähän liioiteltu. Vai onko joku antanut teille välipalapatukan lahjaksi? 
Joka tapauksessa messupassi toimi, sillä törmäsin ensimmäistä kertaa ihan ookoolle maistuvaan MSM-jauheeseen. Tätä ei olisi tullut ostettua ilman tuota 'rundia'. Olen käyttänyt ennenkin useampaan otteeseen MSM:ää, mutta sen käyttö on aina jäänyt pääasiallisesti maun takia. Hetken sitä jaksaa litkiä, mutta stoppi tulee enemmin tai myöhemmin. Vaikka menin messuille pääasiallisesti metsästämään (luonnon)kosmetiikkaa, fiksunoloiset lisäravinneostokset oli myös huomioitu mahdollisiksi hankinnoiksi. Ei siis mikään "vahinkohairahdus". ;)

Suosittelen käymään kyseisellä pisteellä maistamassa, jos MSM:n nauttiminen kiinnostaa yhtään inhimillisemmässä muodossa, sillä messuilla se oli peräti 40 prosenttia alennuksessa. Samoin pakuritee oli superalessa, olisin ostanut sitäkin ellei itse poimittua tavaraa löytyisi runsaasti kotona kaapista. Myyjän mukaan heille ei enää siitä summasta juuri voittoa jää, mutta alkavan flunssakauden kunniaksi nyt ihmisillä on mahdollisuus kokeilla pakurin juomista ja huomata, tarttuuko pöpöt yhtä helposti. Kauniin kuuloinen ajatus.

Lisäksi kannattaa hyödyntää pikameikkipalvelut! Osassa ne ovat ilmaisia, toisissa maksullisia. Kävin itse Laveran pisteellä ottamassa meikit naamaan (for free of course). Mun siis alunperin oli tarkoitus laittaa kevyesti meikkiä naamaan messuille, mutta arvaatkaa kellä tuli pieni hoppu bussiin.

Samainen henkilö (kuka lie hän) oli hilkulla unohtaa kotiin myös kiireen ansioista messulipun. :'D Olin jo menossa ovesta ulos, kunnes tein äkkikäännöksen. Ja just aikaisempana päivänä puhuin siitä, että pakko muistaa ottaa lippu mukaan tai vihaan itseäni tovin! Onneksi vältyttiin tältä draamalta.

Tarjolla olisi ollut maksuttomia kynsienlakkaamista (huhujen mukaan osasto 6B79) ja ihoanalyyseja (mm. 7C39, 6F111 ja 7A51), mutta kynsienehostusmahiksen missasin ja ihoanalyyseihin oli monessa paikassa jonoa. Sunnuntaina on varmasti populaa vähän vähemmän, eli ne jotka ovat huomenna suuntaamassa messuille, kannattaa hyödyntää tilaisuus.Sain myös hyvin apua sävyjen valintaan meikkipisteissä, joissa kävin. Rohkeasti siis vaan apua kysymään, myyjät olivat tosi kivoja eivätkä edes purreet. :) 

Blogimaailmasta tuttu Ida oli Everyday Minerals -pisteellä. Menin kojulle erikseen uudestaan, jotta pääsisin kysymään, saisiko Idasta ottaa kuvan blogiin ja samalla tulin ulos kaapista bloggaajana: "Mä kirjoitan Kasvokkain -blogia nimimerkillä Mulan". Oli ilahduttavaa, että Ida jopa tiesi  jotain meidän pikkublogistamme (tai ylipäätänsä, että mun nimimerkki sanoi ees jotain)! :) Käykää siis huomenna moikkaa Idaa, varmasti löytyy oikeanlainen meikkipohja omiin tarpeisiin. Mun korvaani Everyday Mineralsit kuulosti tosi hyviltä. Merkiltä löytyy omat meikkipohjat kuivalle, normaali ja sekaiholle sekä rasvoittuvaiselle iholle. Tällaiseen en olekaan muualla törmännyt -ootteko te?

Lopuksi vielä mun tarjousvinkit:

Lavera: Osta 2 maksa 1. 
Koskee myös samassa pisteessä myytäviä Born to Bio ja Lily's Eco Clean -tuotteita. Osasto 7k40.

Zao: Osta 2 tuotetta, maksa toisesta -50%. Osasto 7E52 (+meikauspiste 7K51)

The Natural Goods Company: Tarjouksia suosituista luonnonkosmetiikkabrändeistä mm. Madara, Logona, Sante. Ostin esimerkiksi Madaran puhdistusmaidon 5 eurolla! Osasto 7K41

Zuii: CC-voiteet (nyt 20 e, normaalisti n. 30 e) olivat merkittävässä alennuksessa, samoin myös huulipunat! Osasto 7M49

Ekopharma Professional: jaa pisteella otettu kuva Instagramissa ja saat ilmaisen Kosteuttavan Vadelmavoiteen. Osasto 7D41

Hurraw-huulirasvat: Osta 3, maksa 10 e. Myös ihan vieressä myydään Nafhan tuotteita messuhinnoin esim. 100 ml Argan öljyä oli nyt n. 20 e, normaalisti 30 e. Osasto 7N58 

Hyviä messuja niille, joilla hupi on vielä edessä!

Ostoksista ja tunnelmista kirjoitan vielä tarkemmin vähän myöhemmin. Olkaa siis kuulolla. ;)

8 kommenttia:

 1. Olipa kivan kuuloinen messupäivä :) Mä tykkäsin eniten tuosta luonnollinen-osastosta, parit luennot kävin kuuntelemassa ja paljon tuli pörrättyä ympäriinsä osastoilla. Ihanat messut olivat! Ja hmm, pankkikortti vinkui. Ida oli ihana tavata ^_^ Ihanaa kun uskallauduit ulos kaapista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiva tosiaan oli, mutta olisivat saaneet kestää mulla kaksi päivää. Ekalla päivällä olisin käynyt kuuntelemassa luentoja, ottamassa kuvia ja jutellut kiinnostavien ihmisten kanssa ja tokan päivän olisin pyhittänyt pelkästään shoppailulle! :D Ehkä sitten ensi vuonna. ^^'

   Heh, oli tosiaan hauskaa tulla julki bloggaajana. Tosin vähän hävetti, kun olin niin resuisen näköinen siellä. :'D Vaatteetkin oli sellaiset löysät (eli miellyttävät) ja siellä tehty pikameikki oli melko kevyt. Nyt tuli annettua Kasvot Kasvokkain -blogin kirjoittajalle (yhdelle niistä siis toki). ;)

   Poista
 2. Paljon sait siis irti messuista. :) Mun messuilut jäi vaan eiliseen päivään, nostan peukkua heille, jotka jaksavat kolmekin päivää putkeen!

  t. Kissis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika paljon ottaen huomioon, että oli vain yhden päivän lippu. :) Kolme päivää alkaa olla jo aika HC, mäkin menin lauantaina siksi, että saa sunnuntaina palautua ja rauhottua, vaikka muuten sunnuntai on kaiketi vähän iisimpi päivä väen suhteen.

   Poista
 3. Mä kävin messuilla perjantaina ja lauantaina. Perjantaina oli kivan rauhallista verrattuna lauantain ruuhkiin. Luonnonkosmetiikkaa tarttui enimmäkseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina tosiaan sai jonottaa melkein kaikkialle. Meinas mennä hermot. :D Toivottavasti ensi vuonna mulla ois mahdollisuus vierailla kahtena päivänä. Se ois ollut tarpeen, vaikka kivaa nytkin oli.

   Luonnonkosmetiikalla ne munkin ostoskassit pääasiassa täytty. :)

   Poista
 4. Mä en edes mennyt superfood-pisteiden tungokseen, nyt sitten harmittaa kun pakuritee ois kiinnostanut :D pysyin itse kanssa melko tiukasti luonnonkosmetiikkaostoslinjalla, mukaan tarttui myös maitohappobakteereita ja pari Duroyn sivellintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jonkin ihmeen kaupalla selvisin sieltä superfood-osastolta ja olen kyllä iloinen, että törmäsin tohon MSM:ään. Tänään aloitin sen käytön, mutten uskalla heti aloittaa täydellä annostuksella, annan ensin kehon tottua pienimpiin määriin näin aluksi. Muuten pysyinkin shoppailussa melko jämäkästi (luonnon)kosmetiikkapuolella.

   Pakurtiteehen onneksi törmää jo monessa kaupassa (taitaa olla jopa isoissa markeitessa myynnissä), joten jos sitä kiinnostaa kokeilla, niin kyllä sitä löytyy. :)

   Poista